Да биде чесна Да биде побожна Да ја знае оче наш И за мене најбитно, после секое бањање да си ги чисте ушите. Со среќа, нека победи најдобрата. Сеуште не сум гласала, до членката што ми кажа дека сум лабилна. Душа златна она
@theowndemon не ги читај овие, нели гледаш кој води на листава, те лажат @zhap4e дојди демеџ контрол овде да направиш демнит Ја чекам саат време @NarCis@ да дочита и да пише дека и она мене ме сака и да се затрчаме една кон друга како на ноутбук или друго америчко романтично срање ама ништо.. Мај харт ис брокен. Гудбај.
Отварам сабајлево и пак сум Не ја фатив дискусијата со Бриџа и Вајлд тогаш, ама пред некое време во Насмевка баш имав напишано како се караат они две, а Вајлд после се прави ко ништо да не било, па ми одговори дека нема вечно да се караат, не е за имот работата. И сега ова ми е, не знам... Од нигде-никаде. Да знаеш дека ќе барам, ќе барам Нордиец шо ќе цепи дрва, нема да цеди џогер на ламинат, шо ќе биде по твој вкус и ќе го најдам Ќе докажам дека ТИ СИ МИ СЀ!!! Џабе ќе спијам со тебе, други си гласала, нема да ме фати мајата Кој победи пред Каме? За другарка прашувам. Јас и ти ќе си пиеме текила, ветувам пред сите тука Јас и ти по една метла да земеме за утешна награда, ние ќе си бидеме роботи А инаку да, Делимано ако даваат, пффф, ич да не ти е криво Како успеавте да укакате, а баш имаше пријатна атмосфера. Да не продолжеа со мемињата, немаше воопшто да пишам. Пак ќе кажам, јас веќе и се осеќам како победник со самото тоа што некој и ме номинирал, а посебно па што се наоѓам на листава со прекрасни членки и членови и сите со свои убавини и маани. Годинава и не бев најактивна, баш напротив, ме немаше многу по темите како изминатите години. Можам да кажам и на стара слава, ама сепак ми е премило што на некој сум му оставила добар впечаток. Друга работа, како УОПШТЕ поврзавте дека "бизнисот" на Каме шо е уствари хоби, е поврзан со натпреварот Она не е ни номинирана годинава. Објаснете ми полека и бавно како на 5 годишно дете. @Ajronmen полека и сигурно си го трасира патот за листава погоре
Фала што ми помогна со коментаров friendy. Не сакав баш да го пишам ова ама кога веќе влеговме клизачи во темава: Некоја поназад спомна како побожни (т.е. јас) можат да дадат поддршка на некоја што на друга и' посакала силување (што не ни било така уствари, друга и' била поентата). Е не, ќе давам поддршка на некоја што оди со туѓи мажи.
Точно, да смениме тема. Сакав да кажам и нешто друго. За машките членови. Баш ќе ми било мило ако @Ahoy испадне годинава победник. Тој е вториот за кого гласав. Според гласовиве моментално изгледа нема баш шанси ама мило ќе ми биде ако беше тој во водство. Коментари на место, секогаш. И Били е тука некаде, само Ahoy повпечатлив беше годинава. Посебно во корона темите.
Фала ти, и на тебе и на сите, сериозно не очекував и ми значи Мене сериозно ми е незгодно што сум во водство пред некои од другиве номинирани, особено вчера додека бев пред @theowndemon Па и сега, не мислам дека јас заслужувам повеќе гласови од @Celltica дефинитивно
Леле леле, може да ме тагнеш слободно сонце побожно. Не касам. Ама гледам ептен те погоди коментарот мој. Спокојно можеш да спиеш, не гласав/ам за никој од 40ка и онака. Има квалитетни членки таму, ама доволно поддршка имаат што мојот глас не би сменил ништо посебно. Би сакала да победи некогаш некоја од помладите членки, ама знам дека тоа никогаш нема да се случи.
Искрено, досадни сте веќе со препукувањата. Исто па исто. Сите членови што се на листата имаат и предности и маани. Секој има различни мерила. Гласајте за тој што мислите дека ги исполнува вашите (скромни) критериуми и остајте ме на раат да си се смеам со мемињата.
Во право си ако веќе треба да гласаме според тоа кој што кажал би го избрала помалото зло едната во мисла згрешила другата на дело..
Искрено и јас исто. Некој што нема никакви драми позади себе, или барем не големи. И ми нема смисла ова гласањето за тројца. Годинава за Ахој гласав и го номинирав, од лични причини дека го скапав со прашања и секогаш ми одговарал. Се мислев бидејќи беше најмногу фокусиран на една тема, ама подобро на една квалитетно, отколку на сите само колку да те има.