Сите независни членки на Фемина, ве повикувам да бидете паметни и да ја гласате @KateKane од очигледни причини
Омг колку драма сум пропуштил. После сѐ што прочитав на темава а не сум го знаел претходно, добро е што на почетокот не гласав за погрешни личности.
Многу сериозни во пристапов за избор на форумџика на годината?? или јас нешто не сфатив со време Што се јадосувате бе луѓе ајде Нова Година е за брзо..
Можеше и ти мене да ме тагнеш, што се буниш сега. Не ме погоди ич коментарот. Темава ако ја сфаќа некој озбилно...
Опааааа, согласно горенаведените правила, јас сум одличен кандидат за победник. Давајтр тостерот и да ја затвориме темава
Повеќето ќе се пронајдат. Така функционираме како општество. Пријател, роднина, партија, шема.. мито, корупција, непотизам. Шо закони?
Од нашите викаш? Ај да напраиме преврат, да заводиш ти малку, да видиме кому што си згрешила. Вака многу невино делуваш, дури би помислила дека не си била ни банирана
Никад не сум била банирана, секад сум на самиот раб Мене топ ми е позицијава, да сум во првите ќе треба да глумам фина
Рецепт да ви кажам за победа на изборов. Не е доволно само да те има во дискусии. Или да си прв да помогнеш, да дадеш совет. Ако не сте активни во 40ка или ФМЌ, да се дружите со другите членови, џабе. Посебно 40ка, пошто ФМЌ веќе е празно.
@Ajronmen џабе овие другачкиве само те цитираат им правиш забави на темава те номинирав и баш штета што те нема на листава
Ок @KateKane стигна до 100 гласа Значи со @kravce го исполнуваме ветеното, од денес почнуваме со вакви колачиња: Спојлер Бидете мудри, гласајте за Кате, следат уште поинтересни промотивни материјали.