@Bridget Бриџа, нарочно стана малку пофина годинава, за да победи. Ако победи, пак ќе се врати на старо. Ако изгуби, бетер ќе биде. Ах Бриџо, стара лисицо @KateKane само ова ќе ти кажам
Аха ти си мислиш дека се караат они во позадина си се договорени се е тоа средено кој да победи само нас не замараат да номинираме, да губиме време. Мислат со мемиња ќе ни замачкаат очи цц
Ја номинирав @WildMk, нема тема каде што не е присутна, нема време во кое не е активна, нема манџа во која не учествува, не знае ни самата колку пати била банирана, чак што више и од фрижидер ми искача. Нема смисла, жената заслужува да ја однесе победата.
И јас знам ма еве оваа Еј многу ми е криво што неќиш номинација, ќе си пукнам, јас па лани не те прочитав навреме и те номинирав и јавно бе Ама годинава се слушам, кој каква желба има почит кон неа А за авторски права за од кое шоу се а?
Мене ми е ту мач кога некој ќе пиеш аман не ме номинирајте, оти ретко кој не сака да се најде на списокот, освен @KateKane. Она ми е од типот I'll save the world . Кате не се лути, ама таква си, ако ме разбираш . Уште ме можам да сфатам зошто не сакаш, многу членови те сакаат и почитуваат. И донекаде и Цветка ја сфаќам @flower30. Другите поглумнуват. Не сакале Јас сакам секогаш заради наградата оти многу сакам награди да добивам, ама никогаш не сум добила Ова во трауми ќе прекине, желна за награда Ама нема. Уште не знам кого би номинирала. Си имам една најверна другарка, ама она не ни мора да ја номинирам, и така си знае дека е најдобра. Други што знам, има време, ќе размислам.
@Bridget обавезно ќе ја номинирам,се думам уште за две(тешка одлука)ама ќе мора,колку да не ме ставаат стално само во лајкачи-демек се мешам меѓу народ де...
Леле сега ми текна зш не бе пак 2 форумџики да имаме како победнички како што имало некад? Иако сега би била многу уникатна ситуацијата двата главни лика од та даааам: Ај се решив да испочитувам сечии желби и ќе ги номинирам по alphabetical order: @Annath @Bridget @WildMk Уф, ми олесна, си го реков, ова пишав моето
Боже Като Така @JuLleE без лажни скромности И јас сакам награда, ама кој ми е крив шо цела година спијам и не спијам со тој шо треба