Не бе чоек... 2019та... Викам јас иста година е, вие мислите се заебавам *Грешка сум! Готово! Пиши Ружа
@Ahoy е форумски министер за здравство, пази со датите. Додуша уште имам 23. Два родендени в карантин поминав. Памтам на колку години заглавив со развојот.
Ета ја фативме на дело, 19 па 19 и оп после бројката не важи, не била таа Како мори Ружо не се важи, поголема бројка поарно задоволство пружа. Ах мори па пу пу не важело, си угрешила на рајава тука многу Ружо мори Ружица си била сада више ни си Те разготкривме готова си, Вајлд си ја пофаќа главата да види и се лизга ли тутурутчето или не И среќна опипува тука е, со тоа вежба како ќе се понаша со круна на глава, ново искуство не знај чупето како иди се тоа, еве ја @CameliaMiller ќе и објасни, ќе ја утеши тука на лице место За другите наборени работи од листата на Френдицата ич не ми чуе, јер је анонимен форум па тука бујна машта ради свашта И така stay tuned народе да утврдиме да не сме 22ра alreаdy
@WildMk направи фрка и сега таа си води во оваа трка @Bridget сигурна во себе беше ама со анти кампања проблемот со неа е решен @flower30 тивко и мирно си има зад себе гласачко тело силно @KateKane не сакаше номирана да биде ама не било страшно да си на листата, виде @theowndemon надмина 69 гласа ама затоа во првите пет стаса @Mantub гајле ич нема си кулира во својата шема @Ahoy со конкурентите се дружи темава, се знае, за мемиња служи @Billy Idol не сака да коментира мислиме го нема а тој веќе своите си ги штиклира @Biljarkata и @NarCis@ лабаво си тераат гласовите и позициите не ги ни мерат @Celltica со хуморот се забавува тука не сака да се прави негативна бука
Не знам како Ликај ако имаш слободно хххахах Уствари зависи шо е Глеам сеа пипам пулс дали ќе е активна Да прочепкам негде има сигурно некоја тема поезија
Ти имам кажано од се шо имам скрин. Ама остај ќе ги чувам некогаш ко ќе си во листата, да има драма. "Огорчен демон ликнува поезија/рап на ајрон со ...." Итн.
Аааа не! Ако можиме другите да крепиме да не мерат, сечат и лепат, можиш и ти! маж си или леблебија?!