@Ajronmen пополека да си спрема песничка и меме за секој учесник на изборов, нека не се прави на 3 и пол, и на Тошо. Сам си се намести, сега нека си п(Л)ати
Боже какво прашање, па нели знаете. Спојлер: Изненадување Како што е редот, бидејќи станува збор за најпрестижната награда на земјава и пошироко, наградата е ... Најновиот телевизор со вкус. Ем лижеш телевизор, ем со вкус по избор. Претпоставувам овие овде чоколадо за вкус ќе изберат. И после не можело сладолед да пробаш преку стакло, ма дај молим те, до кога со вакви демоде предрасуди Винк, винк
Ондак да ме номинирате и изгласате сите, за ваков подарок нозе би сокршила Замисли пушташ 24 кичен и се лепиш до тв
Од љубомора сега вака збориш...уствари од завидлк ... Јас, се знае, вкус на расолница би одбрала...ама пошто јапански телевизор, а они не знаат за расолница, ич не ми е мака
@Bridget mi e favorit Vo nedostatok na slobodno vreme, ako otvoram na feminava,ja stavam Bridget na lupata Dovolen pokazatel deka za mene e number 1 na forumov Go Brudget, go!
Ако победи @WildMk , камасутра, ако побЕди @Bridget крстена вода,ако победи @Biljarkata една нива за да сади тревки, ако победи @flower30 ќе и плата карта за настап на стенд ап шоу, ако победи @Ahoy лекот за корона од 500 евра, ако победи @Mantub ќе ме присилат се да и читам што пишала и лајк да и ставам... Секој соодветно Сумуум трибуере
Одма си замислувам, реклама пред еден ланџ бар /ресторан, Стенд Ап шоу, спонзорирано од Фемина, Гест стар Неповторливата Флауер Не пропуштајте И јас на сцена, полно внатре. Кажувам еден виц, и мал аплауз. Ја се тресам од трема и страв Не ми иде. И одеднаш рефлекторот ја осветлува позадината и гледам група жени со Мохито, Џин тоник во раце и се наамевнуваат и се исправа од позадина @WildMk вади транспарент You go, girl!!! И вика не се срами ебаго, терај И ја почнувам и блеснувам во полн сјај Утредента сите весници, портали пишуваат за мене, одма договор за книга......