Ќе ги клам тие луѓе шо треба. Ништо дополнително не мора да напрат, доволно ви ја знам историјата на активните
За секоја работа и за секоја личност СЕКОГАШ ќе има ЗА и ПРОТИВ, ама искрено многу сте отровни. Ме изнервира уште вчера кога прочитав членка која осуди одма дека ни за 100 год немало да гласа за една кандидатка. Ме вади од такт што се некој глуми подобар од другиот, а овде ве има секакви, ако некои работи не сте ги напишале за себе не значи дека тие не постојат. Као оваа сегде се карала, онаа сегде за секс зборувала. Океј сите сме различни. Од секогаш ме фрустрирало тоа, ако денес напишам дека сум јадела сладолед во темите за храна, а утре ако прашам во темите за здравје за болно грло, одма ќе ми се нафрлат неколку ликови/ликуши. Ова глуп пример е и за многу поголеми работи драми правите. Значи одвратно е на форумов колку луѓе ве има што мислите дека ако спуштите некого вие ќе се издигнете.А кој знае какви пи*ки сте во реалноста. Гласајте за кој милувате, никој не ве присилува да гласате за некој. А ако ве боли кој за кого гласал имате сериозен проблем. И со пишување на тоа кој треба/не треба да е форумџика на годината ништо нема да смените, само се бламирате.
Секој има свои критериуми по кои гласа. Кој што поседува или кои вредности ги почитува и цени, тоа го бара и кај друг. Инаку листата има доста квалитетни феминки, но само една може да победи.
Најтрагично е што баш тоа го зачна членката кандидатка за форумџика на годината, се надевам дека кога ќе ја добие титулата нема да продолжи во тој тек да го движи форумот.
jas go pisav toa, nerviraj se sto da ti kazam ,ne 100,200 god, taa toa i go zasluzila ama nema da ziveam uste 200 licno ic ne me boli koj za kogo ke glasa ama po tvojot komentar aj vidi koj ima seriozen problem istoe najtragicno od se za zal voopsto i ne sfakas deka ova ne e seriozna tema tuku BAS TUPENJE!
cek da te izgasam https://tenor.com/view/stranger-things-fire-flame-gif-14920648 pih nz kako da prikacam gif
Човек, ти си ми најјако нешо у темава, жими све Плс уште пишувај, со солзи се смеам најнеиронично ова, толку си у свој универзум, прејако ми е. Не знам како да прикачам гиф вика бе
hahaha ,pa ne saka sto da mu pravam ahaaa moreee znam sega mi se licemeris da te glasam, deka i tebe te primetiv aj ti izgleda ne si od vcera
Жими една мајка ти кажувам дека се пресмеав. И некни ко рече Селтика и Ахој дека ги нејќеш, оти ваксери се Оваа па лудава срце скршено праќа И не, нејќам да ме гласаш, у нивни табор сум, вакцинирана сум на твоја жалост