Ама ако е тостер наградата, @Bridget е далеку и поштарината е скапа, @WildMk па не готви, не и треба. Останувам јас Ама ја имам тостер, ок де малку постар е, ама имам. Така да мислам може да се заврши порано гласањето и да се додели на @Celltica оти @KateKane рече нејќе да победи Инаку и ја сум вакцинирана, ако сте ме гласале а сте антиваксери - сори, заборавив да ви кажам
Реков јас, поените бодеа очи. https://media.tenor.com/images/eea590ece2859f77740c847ca638caea/tenor.gif
Нели, нели? Ок сега, вака... Јас и Селтика се откажуваме од роботот (дека нема да победиме ), ама ако може по една шипка за утешна награда
Ај уште ова и бркајте ме ве молам, значи ве молам! @flower30 еве сме ја и ти И @Alishan30 да ја поздравам, требаше нејзин глас да си обезбедам пошто лани си победи за најукрасено место, а ја забораив бурек да и купам, глуперда
Пази само, не давај за Ката и за Селтика, дека дупли профил се. Хм... нова ситуација. Дали Ката ќе земе метла ко мене?
Мене бурек ми немаш купено, мене На Алишан мислам скара должиш....ај, може тостерот и за скара ќе го биде