Спремај си победнички говор ти оти кога ќе ни минусираат по 100 гласа од дупли профили тостерот за тебе ќе е
Не се знај до последно. Ајде ако не е тостер, идете кај мене на тостој. Ем ги прам вкусни, ем два имам. Брзо луѓе можам да ранам.
Не номинирав, не стигнав.. Ама гласав за: @Bridget пошо оваа година е многу изменета... конечно успеав и со неа да сврзам 3 реченици @NarCis@ бидејќи ми е многу позитивна, интересна и мила И @flower30 бидејќи е женче со многу квалитети ама не е ни сама свесна за тоа.. Секогаш е спремна да помогне со мислење за тоа што знае, ептен отворено си ги искажува емоциите, природна е и реална..потсетување е дека не ни цветаат ружи на сите секој ден .. И не се карајте..ова е од забавен карактер. Ако ви треба некоја безвезна награда па да си вадите очи за неа..кажете.. Мислиш бубрег подаруваат па удри...
Ќе плачете после кога подарокот навистина ќе е тостер. Како што би рекол @Mihajlo, подарок е, не е награда. Важно тостер ќе е.
Она кога ќе ти кажат дека на поклонет коњ, заби не се гледаат Шо значи може не е ни тостер, туку тавче за палачинки