Сори. Со пола на листата се имам за гуша фатено по други теми, ама тоа е кога не се согласуваме за одредени нешта. И со тебе се иам, па пак настрана тоа го тргам и си се смеам сеа. Нема да се мајмунам тука и да се расправам за други сеир да фаќаат со пуканки у раце. Што не значи дека пак нема да аргументирам за теми кои ми значат. Плус на кого да му јадам лајна? На Ахој, на Селтика животот што ми го продолжија со глупостиве што ги тропаме на темава? Со Нарцис, Биљарка што со солзи ме смееле општо низ форумов? Со Мантуб и Демон што ми се едни од најмилите членки на форумов? Па и другите ми се океј. Неќе моќи, сори. На оваа тема, не.
Ама еве ја, и на игнор ме стави. Порано ме цитираше, сега само лајкови става. Матни се со @Biljarkata
Уште да кажам дека за најискулирани форумџии, треба да ги прогласат @Mantub и @Billy Idol Дали воопшто и го отвараат форумов?
Па уште најмили членки кои и биле, леле леле. Како еве овие две најмили, и овие другиве се смешни хехе, friendzone. Спојлер Се шалам да не се навреди некоја од членкиве
Читам, матни се....Па не разбирам- кој со кого да се мавне....па препрочитувам.... Абе мозокот ми смрзна, заедно со поводникот на куче, они на топло, си ги мерат....топлинките
Забава е кога сите се смеат, а не само 2 на сметка на други. Само Бриџит ја скокна. Она ми вети (ако агитирам за неа да победи) оти ќе ми купи пиџами од Лидл кога ќе си доаѓа.
Ја овде гледам 7 што се смеат на сметка сами на себе, штознам Ај биди умна, пиџамите од лидл не се ништо посебно, јас поубави ќе ти донесам
Може сум пропуштила, ама јас не гледам такво нешто. Баш напротив, одредени членки на своја сметка се зезаме, и да, го тупиме, ама бар не провоцираме кавги.