Искрено многу ми е мило што вие, ете девојкиве на темава и по некоја од 40 ка ја правите темава таква каква што ја правите, забава, пошо ова е забава, другото не е важно, одамна немало вакави “избори” уствари никогаш немало, вие сте тука ем да се дружите ем да се смеете што е одлично. И така продолжете си, мемиња поезии рапови не битно. Одлично за разлика од кавги. Ја имате мојата подршка и на повеќето верувам. https://img1.picmix.com/output/stamp/normal/2/2/0/6/1656022_fe2bf.gif Ете на мене не ми успеваат гифовите баш штета
Не бе брат, те нема на темата, да пишеш некоја поезија па ни кафе да стаиш уф пс:постот и за тебе беше. В година со ред да почнеш да резервираш место таму погоре
Нема ништо лошо во вашиот хумор, само луѓето се гладни за драма а вие сте ко реклами кога се очекува нешто интересно да се случи во филмот Мислам дека драмите беа толку, завршија, сори пипл, за толку пари (тостер) толку и ќе добиете. Барем од моја страна. Грешка беше што воопшто се вмешав на почеток ама ај Продолжете со лошиот хумор, нек се нервира народ
Јас не видов, споменатите кандидати да напишат, зошто да гласаме токму за нив? Освен оние што се нашле на листата, иако не по нивно барање. Некоја кампања да се води. Замислете Заев и Мицковски со мемиња и песни да се објаснуваа. Барем за оние што се уште не гласале, некоја насока да се даде. Не мора црна кампања да се води, или оцрнување на туѓо дело и труд. Ама зошто токму тебе да те гласам? Што придонесе за форумот или пак што ќе придонесеш во наредната година? Поткуп нешо, агитирање, бугарски воз. Нешто да се дешава. Одамна сме немале избори во МК, иако е пракса неколку пати годишно, носталгија ме фаќа. Пример. Ахој да вети дека ќе го зголеми вакцинирањето на членовите барем за 20% во следната година, преку неговото логично размислување.