Стила давам, упаљач не. Неќам да охрабрувам палење, пиромани и пушачи. Се залагам против пожари, пушење и загадвање на околината.
Остај ти Бриџа шо се прави недостижна. Во инбокс е забавата Се зезам, стварно е недостижна. Бриџо, пиши ми
Каков инбокс, бар една порака да имав - Гоу Бриџит, хејтерс гона хејт. Ништо, ко да ме гласале фантоми
да не пребарувам многу може и веге сендвич, а не прам проблем и нема да се налутам и во bumph еден да каснам со дупла плескајца.
Ах, жалам само веге во мои редови. Сепак морам да си ги задржам принципите, ако ме гледате така да прам се за гласој, со кое лице ќе ме гласате, а јас со кое лице сендвичи ќе ви прам? ВеЃе со mock meats ако сакате најблиску до дупла плескавица.
Некош ако те носи пато во Прилеп, оди Аура има голем избор за веге храна. Јас таму јадам омлет и в џеб си носам шунка. xD
Зарем некој сфати дека со мемињава ОЗБИЛНО кампања тераме или дали некој озбилно очекува на темава некој кампања да води, да кажуваме зошто да гласате за нас, омг... Може и фантоми те гласале Бриџо, ќе видиме Сама рече на почеток дека твоиве гласачи од непрочистен список може да се
А демек не? Јас сѐ уште очекувам барем некое џогерче да ни дадат Го освои мојот глас. И моето срце. Еден ден ќе се покаам, ама па љубов...