Годинава ги номинирав @Biljarkata @Mantub @flower30 Бриџит ми е слаба годинава инаку сум ја номинирала досега.
Јас во една друга тема предложив вибратор да е наградата, па си подзабришав да не не чујат душманите па би тоВа А и да чујат нек' пукну душмани, шта нам могу? Ми смо јачи и од судбине Овие па погоре требале да се исексаат со минатогодишната да фатела мајата, не тактички скрос погрешно, таа се откажа, со таа пред неа треба Ама дека нели не сме обратни ај една ваков слоган: ''Sex is good, sex is funny, many people fuck for money but if you think sex is funny, fuck yourself and save your money!'' И врти сучи пак наградата завршува да е е вибратор
Не дозволува хетеронормативната заедница. “Ами машко ако победи, шо ќе прај со вибратор??“ .... а ми е мрза да им објаснувам шо можат да прат
Пих, аматери, Бриџа се фаќа само на кондиција и добар нарав, душа е она бе како не приметувате, ај таму мењајте диоптерот или додајте си еден по желба Не дај се, јуначки сине, ова @Bridget
Никако! Премногу 'опасно' за кревкото машко его *Оф топик сум, ќе ме банират. Најјако ќе биди! Ќе му е жал на тие шо ме номинираа
Абе види, нека гледа на тоа како робот правосмукалка, не е дека не можеш сам да исмукаш, ама шо да се потиш Шо би рекол Цацко, си има невестата веќе пораснато дете, таман да не се мачиш да правиш
Ами ти и другарка ти од шоуно за мажи се сметате? Додуша анонимен форум све је могуче Ништо па да не ве гласаме тогаш ќе победите ќе ви паднат маските, разоткриени ќе сте Плус живо ме занима што ќе праите двајца м - м на еден вибратор? Или ќе имате role play
Номинирани: Речено-Сторено @flower30 @NarCis@ @JuLleE Нека победи најдобриот, во фер и демократски избори