Шо збораш чоек! Да можи да прај патишта, ќе ги напрај најдобрите и најквалитетните што сме ги виделе! Се' ми се чини и дека сите ќе копаме... заедно со нејзе
Ќе делиш ли награда ко лани што Камелија ја подели, со второ пласираната, во знак на примирје и добро фемински односи? Во случај да имаш две. Членката три дена издржа да не избрише под со некој. Е тоа е волја за победа, издржливост и насоченост.
Ама тоа е @Mantub од форум. А влезе во политика, друга песна ќе пее Се зезам иначе, со две раце би ја гласала. Гласајте и вие, Мантуб за прецедник
Си го искористив правото на глас Еден глас за @Biljarkata која ја има секаде низ форум, и да те насмее и да те посоветува, иако често не сфаќам што сака да каже авторот, сепак си ја почитувам Втор глас замина кај мај соул систер @flower30, одамна си ја сакам и почитувам јас, а вие гледам повеќето сега ја откривте од темата во Насмевки, па ај сега ред смеа, ред солзи и мрсули од смеа не се важи така Трет глас не дадов на никој, сори нот сори, ама никој друг не ми остави уау доживљај... До лани номинирав и гласав, сега немаше никој моја чест да го номинирам, ај до година здравје
Ќе победиш не плачи. А мош и не. Ќе пишував и друго, во самоодбрана се разбира и во недоглед, ама ќе застане овде.
Брифирај ме накратко што се дешава Хелоу, Кравче. Гледаш ли Корејциве растураат со серии и филмчиња пак почнав да мислам дал да се запишам на курс
Не ми е за победата, за односот твој и на таквите ко тебе ми е. 3 години се изнаслушав 'мајтапи', од луѓе кои всушност единствена цел им е да навредат. Се знај кој се заебава, а кој се обидува да навреди. Не сме ќори, ни глупи!
Нема троен пакт. Само Сдсм, Вмро и останатите, малите, партии. Да ги речеме, неврзаните.... Е со овие третите е калабалак ама тоа е друга тема