Ц ц ц... @Biljarkata заедно ќе одиме, и мене некој црни магии ми правел, откако почна изборов несоница ме фати
Нејќам бе, урочена сум нешто. Уште да нејќам да јадам и животната мисија исполнета @kravce да проверам воздух, ќе те викнам... Апдејт- ништо Крава, ќе мора со трава да се задоволиме, воздухот загаден
Не кријам дека сум имала тројка, ниту се срамам од тоа. Не ни сфаќаш за шо те прозивав. Не се мери моралноста по вагината. На пример, многу ми е мило што не сум 'морална' ко тебе.
Последна шанса со @Celltica ви даваме. Ако победиме, во модни критики ќе ставиме слики од нас на плажа. По бикини. @kravce во моето срце има место за сите
Утре бргу фотосесија профи ќе правиме, нема да се брукаме аматерски, please. Да не го погодиме тој на Мелита само што и ги средува сликите
Бразилки... Јас имам од летото, маж ми профи ми направи. Еве ќе се жртвувам до наредно лето и за тебе #несмеочајни
Мене мојов не ме слика многу, ама еве најдов една сама што сум се сликала нешто нозе во песок, трендови...
Значи за ќотек си! Јас тука сериозни кампањи водам, ти види шо слики ставаш @Ahoy прибери си ја жена ти!
Мене Ката ми е форумска девојка, други немам форумски мажи/жени/дечковци/девојки, не знам што зборите Многу моногамни сме со Ката, ве молам немојте проблеми во врската форумска да ми прaвите Плус не знам што не чини на сликава, сега тенот не е совршен, ама од прв ден одмор ми е
Гласав за @WildMk и прв пат се решив и да прокоментирам одлука. Ми се допаѓа што во скоро секоја тема има добро осмислен став од кој што тешко отстапува. Ми се допаѓа што се издвојува од колективното мислење и делување. Размислува и постапува најчесто надвор од шаблоните. Тоа е потребно не само во македонските форуми него и пошироко. Луѓе кои се брутално искрени и отворени и се спремни и да грешат се за мене поим за храброст. Со сета почит кон останатите номинирани и нивните подржувачи, премногу сме сите завлезени во една зона на комфорт, навидум идеален живот, пријателства и позитивност. Се тоа е супер да се чита но е излитено и краткотрајно. Секој еден од нас може да пукне по шевови да е повреден или да повреди. И онака сме анонимни ајде да бидеме тоа што вистински сме. Несовршени а желни за совршенство.