Мојот глас оди за Бриџит. Искрена и ми делува на личност која не сака лицемерие, затоа многумина мислат дека е дрска, who cares ако вреѓа кога и со тоа држи ниво, she is shedding some light на форумов. Башка, ја обожавам Eva Green.
Ама ете таквите не дека не успеваат во животот ама секогаш го минуваат потешкиот пат. Мнозинството паѓа на лицемерните..
Истово и го искоментирав во СДК кога го објави ова и таму. Ај сега и тука го објави и сега ти истово и го коментираш и така натаму, нек иде живот, нели повторувањето е мајка на знаењето
Ќе бев загрижена што занимација имаат денес членкиве кои живеат за драма на темава, ама гледам нема никаков проблем
Ако, немам проблем да биде објавено, стварно видеово е ок. Но, знаеме и дека некој тешки пари прави од вакви кампањи, додека не се помага каде што жените навистина немаат права и се во ужасна состојба. Ако живееш во држава во која што имаш права, немој да одбираш да си со кретен, едноставно е. И сега следуваат муабети за груминг, гоустинг и слични модерни изрази. Вистината е дека каков и да е законот, кретени ќе има. Наше е да се едуцираме и заштитиме. @WildMk немој да ми се лутиш, апсолутно се согласувам дека не е во ред, ама мислам фер е да се напомене и дека најчесто сами сме си најголеми непријатели.