Амор ти озбилна си била Аууу бриши ме таму, еве тука плачат за материјалното стави некоја од нив Како вели Цацко дај ново дете ова се удаве од пливање во морето Е сега не сте фер номинирате што рекоа дека најќат ако така еве јас одново номинирам: @KateKane @flower30 @Nikolina35 има да се нанервирам, ќе ја усе*еме на крајот, ова уште на почетокот
И за крај, третата номинација заслужено отиде кај @Biljarkata. Нешто налик Вајлд, во поглед на застапеноста во темите, но истовремено една од најсталожените ликови на форумот што зборуваат со факти, со тивок тон, објективно, дури и едукативно придонесува на форумот. Енциклопедија за неа во 10 тома да биде наградата, во случај да победи. Тоа е тоа. Let the Hunger Games begin....
Требаше како епизоди да ни ги направиш овие до 22ри таман на два дена по една со малце suspense која ќе е, па во следната епизода и така
Stay tuned на секое Остај ја арна е она, јас не сум арна, пишав, па пишман се сторив, ништо ако има некој што не номинирал да му кажам во мое име кои 3 да се, јас ги испомешав лончињата уште на почетоков Тоа е се преузбуЏив дека другарка ми ме номинирала, аманте не ми праите вакви работи бе, не сте фер