Кога ќе се прочисти гласачкиот список може ќе добие само две попрскувања со крстена вода А ако сепак тостерот го добие засега првопласираната па мислам ќе биде работата еве ви го сами истостирајте си, а може уз пат да се вртат муабети за пози од кама сутра
Според горе наведеното, па пак мислам најарно @Mantub да победи, све друго е трики, а од мојот грашок гледам нејќете
Види вака у право си тоа наједноставно ќе да е, ама нели како смеело ник машки кади, вулгарности било тоа, немогуче да се деси на жеснки форум ваков победник или победничка што и да е нели Мене ако ме прашуваш поздраво е твоево, бар ти нудиш грашок е сега ако е некој Петар или се осеќа како таков за таквите како алтернатива хамбурек Само нека се пријават на список со време да знаеме колку хамбуреци да нарачаме, да не остане некој ненајаден
Оти бе ти е чудно? И мене на почеток ме прашуваа ... у ствари не ме прашуваа, ми кажуваа што сум. Машко си, трол си, Кара Миа си...
И се уште е Еве јас сум била, @Celltica исто така била, сега која од нас две е одлучете се или и двете сме Кара Миа ама се уште не знаеме епа тотално си во право...
Јас мислам дека Кара Миа треба да се одбанира. Со оглед на тоа какви срања се имаат прогледано низ прсти, нема сврха таа да е банирана.
Уште има членки што се малтретирани дека биле Кара. И испаднале на крај дека не се. Ама ако ти се запне некој 'популарен" има да си сликаш л.к, фејсбук профил и слично.
Памтам на една кога и' се запнаа на 40ка.. Чупето сакаше да постира слика од личен документ, па ја убедувавме неколку души да не го прави тоа... После некое време ја снема од форумот. И со право. Sometimes it's a hostile environment
Па после ние без ФБ и л.карта сме во проблем Мислам КараМиа треба за форумџика на векот да се прогласи, нема недела да помине а да не се спомне, а на секое гласање главна ѕвезда е