Ја имаТ снемано ради друго дополнително бар така разбрав, а си ја читав во темине што ме занимаа. Може некогаш ќе се врати баш конструктивни и реални постови имаше, не фаворизираше и форсираше тоа па тоа во тие теми.
Па единствена била што до толку била малтретирана да стаса до слика од личен документ да објави. Ја имаше бе мислам лани беше номинирана и ја гласав, баш ради тоа што ми остави силен впечаток во темине што ми се од интерес. Е ја имаТ снемано ради друго ама тое е рече @LiliBoz од што мака е така, не е ни за смеење не би додала смајли на крај, може да имаше некое што се крсти, мафта кандилце прска света водичка...
Наводно една членка моментално пишувала во 40ка од 5 различни профили. Е пријави де, ќе ја проверат. А неее јас веќе не се мешам таму. Епа во тој случај шо воопшто отвораш тема. Се малтретирале членки затоа пазење по чиј памет се оди.
Сега па и ти што си, седи мирна таму, не мешај баби со жаби, не им давај идеи тешко неа ако и се здадат дека е и она Кара Миа, тогаш ќе сме место равенка со две непознати јас и Целтика, со се Биља со три непознати. Тешки се таквите за решавање