Well, Биљо мори, Биљарка си била за мене сада више ни си, можда стварно биле у право дека Кара Миа си За сите овие муабетиве ох ај си пиша ти да не се повтарам...
E која е таа што била номинирана лани и шо не пишува веќе оти сите мислеле дека била кара а не била? Ај лп?
Се разбира дека можи. Ќе си финансира Фемина. Како сака? Само да ги бери плодовите од нашата макотрпна работа?!
така ти се чини. од сите нас што пишувавме задњиве две страни за кара, нит ни е гајле кој има дупол ник, нит ќе седнеме да мислиме дали некој таков има. си тераме животот кој фала богу го имаме и то је то.
Чупето и и' се претстави на фб на онаа која беше најупорна и 'најзасегната' од Карамиа. Па после оваа кога дојде во 40ка, фалби за убавината нејзина, чудби, абе крај... Бфф.
Ако мислиме на истата членка што и барале л.к. во 40ка @WildMk @Idedemja тогаш сигурно не си замина заради тој испад таму, зошто после тоа си пишуваше редовно. Прилично време после тој муабет престана. И ако е истата мене ми беше многу океј, баш ми е криво што веќе не пишува. Ама претпоставувам дека така повеќе и одговара чим престанала. А, за волја на вистината и паметна е одлуката, кој може Кога ќе речете трол мислите на некој што си режира непостоечка реалност или на дупли профил? Или на двете?