Трол е некој шо иди да буцка во дискусии. *Да се контра на се'. Знам дека ги исполнувам условите, ама не сум трол, природно сум на калач
После убавината магично исчезнала и се завртеле и други муабети Пишуваше ја читав не знам колку редовно онака кога имав време следев, стварно коментарите и беа топ, стручни, без пристрасно да фаворизира некој и нешто, ама по тој јавен испад имало тајна мисија и по неа и јас на нејзино место можеби така би изиграла, а можда и не Не знам, да ми е некоја најдругачка едно да ми збори а на други места да пренесува се за мене и друго да раскажува па нема веќе да ме е само најдругачка, нема што ради неа да се повлекувам. Ама па после си прават друг профил изгледа ради вакви алапачи, и сега тоа дупли било не знам што било. Јас така го разбирам тоа.
Тука има многу паметни жени кои може да препознаат воскреснат лик, некои едноставно немаат време да прават истраги.
Абе кажи за која мислиш. Или уште поарно, ако се сомневаш во некој, си пријавуваш и ќе разгледаат модераторите.
Кои се тие паметни жени? Пошто многу пати биле "препознавани" воскреснати ликови, па испаднало дека само била малтретирана одредена членка напразно. Нели од што се многу паметни препознавачите. Најтрагичното е што многу од вас што ја нејќете Кара не ни знаете за што ја нејќете, така рекла само некоја членка која што ја величате и ајдеее сите по неа. Пријави ако ја препознаеш, тивко и без коментари зошто ич не е интересно да добиваш хејт и да ти препишуваат глупости што ги направил некој со кој немаш допирна точка.
А не, не тактички скроз погрешно, таа приказна ќе ми биде лајтмотив за следната книга, ќе ги пишам алапачите во посвета има да се збори со денови тука. Подобар пр од тоа ако може некој да ми смисли баснословна сума ќе му платам, еве сефот чека само да ја куцам комбинацијата од волшебните бројки, на врв на прсти ми се
Најјакото од све е во ситуација на дефицит на аргументи ќе пишам нешто смешно, притаено саркастично, немам што да кажам ама ќе го пишам на тој начин така што другиот да мисли дека не сфаќа. Веч видено