Абе јас како што гледам ти си вонземјанка и малерозна, е сега ако си ти и таа и дојдена за тролање а у исто време си ова што очигледно си алал вера па ти и Кара Миа и хакери и сите земски нештa ги надминуваш јер си extraterrestrial intelligence има логика така?
И на крај тој што секогаш "ја препознава" Кара миа во некои од членките,ќе испадне дека самиот е Кара миа Јас поим немам која е таа, ваљда после неа сум се зачленила. Ама и за неоснованово малтретирање на членки, дека се кара миа, а не се,треба да има некоја мерка. Не можеш да не прифаќаш некого во тема зашто мислиш дека е кара миа, па да бараш да ти докажува, кога сите ние го сочинуваме форумот, таа една членка, не е ништо подобра од друга членка.. Си пријавуваш лепо фино, па има кој да провери.
Кара Миа се препознава по стилот на пишување. Единствена е, неколку пати се враќа. Она си имаше личен конфликт со членка. Мислам дека и има откриено идентитет на друга членка, која пак стварно не е воопшто конфликтна и не заслужи на тој начин овде да биде третирана. Толку знам за нејзе. Лично немам ништо, си пишува редовно како и многу други кои поради некои причини решиле да пишуваат од друг профил. Е она е поупорна. Факт е дека некогаш ќе напишеме повеќе од што треба, ќе не препознаат итн, па не ти се пишува од тој профил. Не гледам ништо лошо ако некој се врати со друг профил, се додека ги почитува правилата на форумот.
Доста веќе со таа Cara Mia, аман, никот ме потсеќа дека треба да си го обновам и надоградам италијанскиот, а неам време
Иии тостерот оди кај КараМиа и близнаците пошо веќе 10 страни уназад таа вие тема на разговор. Него... уште еден ден гласање. Да не случајно наградата е Ер Фраер, да се активирам малку појќе?
Тоа дефинитивно. @LiliBoz баш Ако навистина е пак вратена на форумов, банот не си ја завршил работата и време е Фемина да се откаже од тоа и без избори да и додели една почесна титула. По можност поклонот во живо да и се додели. Е сега кој ќе го прими, дали Кара, дали Асистентка, додај си по желба.... не знам
Неа нека ја банираат до бескрај. Ама ова со препознавањево не е така. Се десило ептен да изгледа некоја дека е таа, па испаднало дека не е. Мене ми викаа дека сигурно сум била Баба Рада. Особено па тогаш во 40ка да влезеш, пашапорт на рапорт Еве на други им викале дека се Кара. Може од 10 пати нагаѓање еднаш ќе се погоди, тоа не значи дека лесно се препознава.
Абе јас нормално Дечки, не се зезам И јас сакам да имам слободно време колку неа, а богами и меморијата и е на завидно ниво
Замисли си? А зошто дуплите профили на други членки се толерираат? Апла се знае дека имаат дупли профили, сами си кажуваат и никому ништо! Нели правилата важат за сите, м? @RainBow ?