Секој да си држи до анонимноста како што се подразбира на форум,нема да доаѓа до вакви работи. Фб,приватни контакти, "истраги ", после ке правиме серијали за одредени луѓе кои некому лично сметаат, а ништо конкретно не прекршиле на форумот.
Не ми сметаат мене ничии дупли профили. Само... ми смета нееднаквото третирање на форумов. Демек, едни ќе ги банираме за дупли профили, а на други ќе прогледуваме низ прсти. Ова за Реин кажувам, она ги знае дека им се дупли профили и кулира. Јас така сум дознала. Немам јас факултет за да отркивам дупли профили, тоа некој попаметен од мене
Да не сум чула дека не сте знаеле која е Кара Сама ви се ставив на послужовник, не ми веруваат Малер бе...
Па нека ја, си има модератори. Нека ја пријавуват на кому му смета. За другото, во 40 ка си има драми, не е само Кара Миа, уште од пред неколку години ова, имаше членки, без некоја особена причина беа буквално малтертирани. Зборувам за многу оддамна. Па се враќаа банираните членови, па пак истото и затоа со доза на резерва се гледа.
Форумот треба јасно да образложи. Дали проблемот е само во дуплите профили, мене лично ми е гајле за нив, или дали навистина некој бил вознемируван и на било кој начин се почувствувал загрозено? Ако е така, мислам дека е логично зошто некој не би сакал да пријави дупол профил. И покрај мн муабети тука, социјалните мрежи, а и форумите, особено кадешто се споделуваат мн приватни информации не се така наивни како што мн ги доживуваат.
Ок, тогаш не си зимај при срце кој што и за кого ти пишал во лп. Пишав јас пријавувајте и тоа е тоа. Јас ти кажав како јас се справив со тоа на мој начин
Ќути! Колку банови кркав баш поради 40ка. Отров им бев на многумина оти пишував за секс, на исто рамниште ко за рецепти. Ќе ме избрецаат, ќе се откачам, ќе ме пријават и мене ќе ми штрапнеа бан. Шо е нормално, не ги читаат модераторите сите постови. Ко ќе видат пост со пцовки и навреди, ќе му стегнат право на тој шо го пишал. Од 40ка учам да бидам поперфидна и да дупчам суптилно, пошто тоа е посакуваниот модел на однесување. Ме тренирате
@Mantub ти баба Рада? Како бе уопште им паднало на памет, разлика небо и земја еј. Единствена си и ко тебе нема. Абе дечки, се сеќавате на дечкото со контра фемина форум? Кара Миа ја затекнав мислам, ама не знам што конкретно било со дешавки. Розета ја читав многу и после искочи е Кара. Па имаше некои фрки у прашање за форумот. Ко и увек нели. @JuLleE Уште ли ме мразиш Џулс? Се сеќаваш ли како ме шокираше со коментаров еј. После рече се зезаш. Уште не ми е јасно дали беше зезање или стварно ме сомничеше. Туку, @@Lianna Anna ми стои како реинкрениран член. Многу ми е познат тој нејзин стил на пишување и коментирање. Може грешам ете, ама ми личи дека е стар член ДАнгел ми е болна тема, не чепкајте у рани.