Кара кога беше банирана имаше втор профил тука и после тоа ја снема. 2018 пишувавме долго ние две на и-мејл повеќе од четири месеци. Не изгледаше за лоша личност. Се што сме пишале ќе остане меѓу нас. Само ќе кажам многу се дозволува на некои луѓе,а на некои им се поставуваат граници.
Го банираа, мислам за дупли профил. Членка го сомничеше. Така почнува фазата за банирање. И после типот се враќаше со нови јузери и у меѓувреме отвори форум наречен контра фемина форум. И секако дека и линк остави до истиот.
Само сакав да кажам дека е супер членка која не се кара Како мене и тебе на пример @Lianna Anna не се ни сеќавам дека тоа сум го пишала Ова е било во некоја кавга за Вмро и Сдсм гарант Не те мразам, туку многу те почитувам и обожавам да те читам
Еј многу се контравме на теми. Тешки беа моите почетоци на Фемина. Ова беше у таа темата за легенди. Реин и стави клуч. Трачарење била и неосновани тврдења. А реално и беше.
Многу ме нервирате на моменти, ама пак и многу ве сакам* *знам дека и јас ве нервирам ... и зависна сум од форумов. Нема ден шо не ми почнува со кафе, цигара и Фемина
Чекај да видиме шо ќе кажи жирито. Лани, или преклани беше ко скратија еден куп гласови на повеќе кадидати?
Леле Лиана кај ти текна на тој Многу се смеев Вајлд и ради мене има јадено бан ама не сум ја крива што ми сквиртна у утринското кафе
Немам бе. Ама ако некој до толку е будала да седни и да прај профили за мене, шо мом јас да напрам. Баш ме интересира дали ќе има таква догодовштина и годинава....