Жено прв пат во животот ми беше!! Ко првиот чекор кога проодуваме, првиот збор, првото запче, првиот школски ден, првата љубов, првата работа... То треба да се одбележи, а не да се санкционира!!!
Смеј се ти! Јас со цел ќеф пишав на форумот, да се пофалам ко на другарки. Се радвав ко мало дете... И шо добив?
Инаку гласав, во случај да не заборавам. И тоа за @NarCis@, @Mantub i @flower30. Нарцис ми е особено мила, пријатна за читање, @Mantub e посебна, и ако е дупли профил, многу сакам да е една членка која ужасно ми недостасува. Се шалам Мантуб, ама си право освежување. И @flower30 оти е прекрасна жена која многу вреди и успеа да не насмее сите. Реков дека би гласала и за Ахој, Кате, Биља, ама морав три и иако не се во борба за наградата, сепак тоа е мојот избор.
Јас го паметам, имаше аватар со ликот на Стево Пендаровски. Го отвори неговиот форум со таков ентузијазам, го изнавреди овој форум, го испофали неговиот како откровение на векот... И нормално ниедна не му се зачлени.
Ја знам еден дека на Фејсбук отвори page и си се олеснуваше таму од фрустрации, истиот е тој со форумот?
И плус се вртеа муабети дека доста членки од тука биле зачленети во таа група Па после имаше ЛП оговарања. И така... НикаТ не е досадно на форумов
Да истиот е. И на фб пишуваше. Па тука со лажни профили оставаше линкови. Леле пресмешно беше. Тоа беше првата драма на која бев сведок, па бев така малку возбудена. Пишуваше за Михијало, дека бркал женски у 40 - ка, под друг јузернејм се криел. И он уствари месијата, ќе ги спасува жениве од него, да иделе сите кај него на форум "контра фемина форум". Пациент еј. Не можам никако да се сетам кој му беше јузерот. Памти некој‽ А го читав баш, знам дека почесто у фмќ пишуваше.
Сега ко ќе креваат узбуни и ќе бараат админи, модератори, ќе биде таг: реинбоу, фемина, Михајло, пецо
Во недостаток на идеи, се воскреснуваат стари ликови и дупли профили. Ко пијани чичковци на слава кога зборат за Југославија и другарите од војска
Ја пак нешто да прашам. Како да прашам ако е Форумски прашања затворена и зошто е затворена? Уствари, кај да прашам?
Ко ЕПП си у турска серија Таман, овде се пишува се, освен за изборот Кај да прашала бе Пиши и на Реин
Па затоа реков, ај овде да прашам, кај да прашам Истиот сеир е, и овде и таму ... Ко нема водител програмава, шо да праиме @flower30 нејќеш водителка да бидеш? Еве, и шминкер ќе имаш и камерман