Абе па ако ставам ќе речат оваа ли ја заслужува номинацијата, ќе вртат очи првично па после ќе свртат муабети пуна е со пари ко брод си ја поткупила другарка и да ја номинира сигурно, па ќе фатат и стасаат до трансакциската да ми ја анализираат и потекло на пари и имот да ми водат, мои се од мама и покоен тато, бог да го прости ли се и така многу куршлус ќе избие Затоа неќу ни номинација ни награда ни ништо, фала многу на пажња и пријатна вечер
a mene zosto me nema ? da me stavite i mene na spisokot i nagrada sakam NG-no PAKETCE! so eden kup imlecni cokoladi i od tie bombonieri so visna vnatre gledate kolku sum eftina, najefrino ke si pominete
Нема да и се давапосебно ако се хигиенски средства И мене ми беше Јулето,ќе ми биде се додекА не добие награда
@WildMk @Bridget @NarCis@ Вајлд зошто е искрена, отворена на секоја тема, поборник, се караш, се сакаш, немам прочитано пасив агресив пост да се мислиш дали е за тебе или не. Со бриџа имам love-hate relationship некогаш ми е за целосен бан, некогаш ќе каже нешто што сите го мислат, а не го кажуваат, ама храбрите сами стојат бриџо Од оваа Нарцис@ нема некој што ме смеел повеќе, со солзи до стомак болење Ката нејќела затоа ми ја нема на списоков.
Така @Mantub Кога ќе победам и кај тебе ќе дојдам со роботот, он ќе усисува, јас ќе те смеам до подмочнување Ја молам Фемина, наградата да биде робот, пошто многу ќе биде зезнато ако е на пример рецимо, накит. Ќе треба кај сите со обична правосмукалка да усисувам.
Таман ќе легнував, извајвте пиштолите. Ах. Ah the vulture that feeds on drama and lives inside of me.