Не верувам дека е тостер нешто на кафе ми мириса , да нѐ е пак главната кафемат ? Што има во кутијата Ако е кафемат главна награда, на останатите 10 од листата, по едно вакво
Последни неколку часа, ајде! 1. @WildMk 284 2. @Bridget 248 3. @flower30 191 4. @KateKane 132 5. @Mantub 124 6. @theowndemon 117 7. @Ahoy 111 8. @Biljarkata 109 9. @Billy Idol 99 10. @NarCis@ 77 11. @Celltica 56
И пред завршетокот си исполнив граѓанска должност да гласам Валд, Цвета и Мантуб се мојот избор годинава
Пошто не ми се свиѓа ситуацијата погоре, дојдов да кажам дека ова е глуп форум, уште еднаш јас тука нема да пишам мислење. Мислам, предпоследна Фала на сите што гласавте за мене, вие што не гласавте, што ли мислевте Нема време за оправање на работата, ама еден ден ќе сфатите и ќе се каете. Сите од прв до последен. Спојлер Сакавте драма, на ви драма
Мирен изборот годинава, драми слабо, кавги слабо. А може па и ќе има после изборите Уштр наградата да е тостер и таман
Јас бев, очекував годинава некој да ме смени ама немаше... Ако има некој волја, му ја предавам функцијата.
Ццц и последно место да имаш ќе се најде некоја да ти го земе.... Друго да си најдеш Бриџо, последното си е мое
Гласав за истите што ги номинирав, плус @NarCis@ оти ми е другарка, со врски тоа Чекав до последно Бриџа виза да прати за да го сменам гласот, ама јок Сакав и еден осврт за сите да напишам, ама збудалев од обврски деновиве...не дека некој го интересира Ај за крај пак свртете на мемиња, многу беше интересно До следните избори, седете со здравје, и не јадете многу за празнициве.
Сеа дури приметив дека Бриџи ниту еден лајк нѐ ми дала Абе, две години ( пусти да се ) ја номинирам, она мене Инаку, трите што ги номинирав и гласав се на првите три места Вајлд, Бриџи и Цвета.