Не бе, зошто хард филингс? Јас треба суптило и културно, ама Бриџа, не мора. Се' е до перцепцијата бе луѓе. Муабетов е жив пример за то. Иначе, памтам кој-со што имам навредено. * И памтам кој-со шо ме има навредено. Простувам, ако прекине; ако не прекине, не простувам.
А Бриџет не простува ни само таа кога вреѓа. За заборавање не знам дали заборава или не, ама не и треба добра меморија зошто нема потреба некого посебно да памти, скоро и да нема некој на кого не му 'сржала Небитно, со тек на време стварно знае да стане симпатична на некој невообичаен начин, со голема веројатност тоа да се смени во секој момент Може не секому де, јас за себеси си кажувам Првиот глас ми беше за @flower30 зошто внесе позитива на форумов последниов месец што ретко на кого во таква мера му успеало. И јас сакам да ја читам во повеќе теми Вториот за @Mantub, зошто според мене е реализирана и среќна жена. Исто така и права феминка А тоа е нели поентата на изборов Со некои нејзини гледишта не се согласувам, но секогаш сакам да ја читам . Има неколку членки кои ми оставиле поголем впечаток, но не ги видов на листата. Така да, третиот глас го дадов за една од првите две Се помислив за која, немав јасен фаворит, па и уште баш немам. И двете си имаат позитивни и негативни страни, но и двете се забележливи. Се мислев и дали да гласам за некој од помалите партии кои ми оставиле мн фин впечаток, ама на крај нели како и повеќето луѓе на избори и јас се одлучив да го дадам гласот таму кадешто може да има влијание на резултатот П.С. И кај мене е до 01:21.
Јас од лично искуство со тебе и со Бриџа И со Бриџа се имам јако закачено, ама секогаш било на нивоУ. Со тебе од друга страна, секогаш завршувало со бришење коментари од модератори, дури и без да те пријавам.
Прочитај што напиша. Каде пиши Бриџа, смени го со Вајлд; кај шо пиша Вајлд, смени го со Бриџа. Буквално исто не опиша, само гледано од различна перспектива.
Баш така. Не сме ние со Бриџа различи, само таа ти е помила. 'Наша' е таа. *Веројатно оти не ти плеснала нешто што ќе те здоболи толку, колку што те заболе то јас шо го плеснав.
@Bridget ми е one and only фаворит од ко сум на форумот . Многу патетики во темава од страна на членки кои обично не се замараат толку . Бетер манипулатори од Заев сВе.
И мене ми сте различни. И не, не мислам дека вреѓаш како бриџа и колку бриџа. Бриџа знае да те срамни со земја, да ти се одмили животот. Не дека може не била во право ама никогаш, баш никогаш не е ок да дотураш масло на огнот. Не @NarCis@ тоа не е нивоУ.
Уште овај пат ќе повторам: Се' е до перспективата. Кој разбра-разбра. И не го кажвам ко критика. Сите си имаме омилени, не толку омилени, и антипатични луѓе околу нас.
Како може да ве навреди анонимен член на анонимен форум? Што ви е гајле што мисли некој кој не го ни познавате?