Дека Делимано Само во минус да не отидеме со гласови, од кај ќе ги враќаме Каме, откако сум на форумот, најзаслужена ти беше наградата. Еве моја желба е да те има почесто. Дури и кога не сме на исто мислење, пак сакам да те читам.
На ова загаденово огномети? Само жижици може. Во Тиквешијата го користат и п*тка, еве @ALISA0000 нека потврди
Добро кој тајминг е овој 19:21 бе, на кој му текна? Вајлд знае да затупи, ама не сум приметила да е злонамерна, не можеш да не ја забележиш и на некој начин го движи форумот. Знае да размисли и да смени мислење, што е доблест. Оригинална е, забавна е, своја е, не на сметка на други. Сака да помогне од срце. @WildMk, не дека значи нешто изборов, ама стварно си жениште.
Каме е наша форумџика прва, кога поминува по улица, лошите луѓе се качуваат на дрва Кафе си пие од машина права, најсреќна таа е и најздрава. Плишковци таа највеќе ги сака, Ама со некои членови од форумот си има мака. На сите ни недостига Нејзиниот ум и глас, Те молиме врати се Ни фалиш на сите нас @CameliaMiller Не ме бива, ама па и во 1ч саат не бива поезија