Може и алко, ама ја би да ставеме по уште некоја дупка на увото и ете ти. Е сега нека гледат бренд да е, да не се брука Фемина
Кај сте бе плебс? ОваЈа година моите пребитни номинации одат вака: @theowndemon која беше втора лани, но апсолутно заслужува една препобеда, од причини наведени катаЉон пати низ мојава форумска историја @KateKane ме боле џоле шо нејќеш, ја сакам, сори нат сори @Bridget шо ако е веќе уше малце за пензија, си имаш Бриџ моЈе поштење и тоа е тоа, парираш на 80% млади и 102.5% стари Друже @Ahoy лобираме ли за ЗДРАВјЕ годинава? @NarCis@ ?
Ооо, знаев јас дека со провокација ќе дојдеш, пи пи пи Каме, з'ш не нѐ дружиш, и за ова спиењево кај да се најдеме?
Mи го зеде зборот од уста, за @CameliaMiller да се отвори посебна категорија почесен член, штета што ја нема почесто да не дружи, ама сега тоа е мора да се тргне други да заблескаат Како и да е една и единствена е никој не може да ја засени Каме
Моиве номинации годинава ќе беа исти ко ланските, да не се праеше оваа @KateKane толку важна и да одбива учество. Ама и' најдов достојна замена. Годинава @Bridget тепа. Ја осетив уште од летово како суптилно припрема терен, стана пофина и relatable во 40ка да освои симпатии таму, фангрлаше во темана за Манескин со тинејџерките, а истовремено некако и сарказмот го крена за неколку нивоа. Па и редно е мислам. Инаку, знаете дека номинациите се важат само преку приватна порака, така? @CameliaMiller nice to see you again Макар само за примопредаја на круната.
Шо слушам роботи, средства за чистење Ааа ја па мислев вибратор е наградата, па викам ај не Море @mal.ecka Ако па во сетот од наградата има и некое средство за фуги, ауиии. @JuLleE и онака не може да чисти, а таму кај неа се е поефтино, ќе си купи робот А оваа @NarCis@ ве лаже, она не чисти, тие раце не смеат да бидат нечисти и да мирисаат на средства Се шалам знаете нели
Фемина е скржава ја да ви кажам, на долгогодишни членови ништо не дава,а вие се тепате за една пегла. Ако ви е,тепајте се Да фаќам сеир.
Јас не барам многу, едно пакетче со чоколада. Не дека не можи чоек да си купи, ама друго е чувството.