Дадов само еден глас и погодив кој ќе победи. Диво, ова Rebel намерно ти го имаат одбрано или ти го погодија случајно, што мислиш?
Честитки @WildMk и јас сум една од тие што гласаа за тебе Редовно те читам и ја обожавам твојата директност, на светот му требат луѓе како тебе. Иако понекогаш сум “wow” од твоето размислување, веќе во следниот пост докажуваш дека си во право Продолжи така и остани со нас на фемина уште дооолги години
Честитки @WildMk со здравје да си го носиш часовникот. Ептен ми се свиѓа, отмен ептен. Ако решиш да го продаваш за да купиш пакетчиња, контактирај ме ќе ти го откупам за половина цена
Да навреда е навреда ама може во моментот ќе се почуствувам навредена, ама сигурно нема да мислам на тоа цело време. Нити ме познава нити познавам за да си земам при срце.
@WildMk честитки И покрај сите немири и противречности кои те бојат, постои во тебе една константа која насмевка ми извлекува и убедена сум дека најголема сила ти дава....љубовта кон сопругот и ќерката. Те почитувам што во секој момент умееш да го истакнеш тоа. Убав подарок,заслужено кај тебе.
@WildMk Честитки Со здравје да си го користиш часовникот, и повеќе да го шеташ, да им се прцкаш таму во метрополата Имај убави и среќни празници
Не си стара ама ич! Психички со сфаќањата си помлада од многумина помлади, а за физички, не дај се бре, велат дека триесеттите и четириесеттите, се најубавите години па ај да видиме
Ај да пробам. Ко ќе замавнам со газов дури се прцкам, ветар ќе дувни и до Битола ќе стигни. Така ќе знајш дека се десило
@WildMk Честитки за титулата Форумџика на годината и наградата рачен часовник Времето е бесконечност за објективни и реални мислења низ аналогија во дигитална ера Среќни празници