Сите ги фаќа еуфорија за Нова Година, мене за изборот на форумџика. Ве молам наострете се за ДРАМА! Кога почнуваме????
Секако дека ќе се наостриме.Секој сака драма. На први декември набавете пуканки(или семки де, кој/а што сака).
Јас сигурно нема да сум годинава, како и досега, така да ми е гајле. Мада јас мислам да биде @MandyLane. Заслужува.
Многу јадам гомна А и од управа пред сѐ не ме трпат хахахахаха Треба да си активен, да те лајкаат, да имаш квалитетни мислења.Ја годинава бев два пути банирана и тоа еднаш од месец дена. Пошо а зинам, ме пријавуваат. По мене ништо не ми фали, јас за себе имам високо мислење, ама другите мислат дека ми фали, дали даска дали мозок.
Јас како и секоја година ќе си бидам спектатор со пуканки, ниту ќе ме номинираат, ниту ќе се откажувам од номинации. Особено ја чекам кулминацијата со лажните профили.. надевајќи се дека оваа година ќе доделат ТОСТЕР.
Мислам дека си заслужи да бидеш банирана еднаш. А знаеш како вика Марк Менсон во неговата книга "The Subtle Art of Not Giving a F*ck"? Нема да го цитирам туку само ќе кажам дека *превисоката самодоверба нема да не однесе напред, нема да направи да постигнеме 100% успех, бидејки ништо нема да научиме за себе и за животот и за се останато доколку сме 100% самоуверени и мислиме дека секогаш сме во право и дека се знаеме.. не оставаме простор за прашања и на надоградување на знаењата и искуствата. Самодовербата не секогаш нe искачува нагоре по скалилото ами во повеќе ситуации не блокира од успешен напредок во сите области и од личен раст и развој*. Couldn't agree more.