Вајлд не ќе можи круната да ја предај, така ми личи. Или пиши говор сега дека ќе тужи за авторските права за мислењата напишани тука. *не се лути, мајтап.
Бриџа дур не ја донесам на врвот, јас не си одам од форумов. @Bridget Годината кога победи Каме, беше најзабавна @CameliaMiller
Можеш и мене да ме донесеш на врвот, вечер слободна сум. И @Celltica може да дојде, ќе се носиме сите
Абе не е без надзор да ја остаиш оваа Ката. Като, Селтика е многу моногамна особа, реши се јас или @NarCis@?
Значи за Нарциса ќе пуштиш душа, си ја видела ли? @NarCis@ и ја имам четири. Некој да ме чита ќе си рече којзнае што пика оваа у уста, а јас освен слаткоречивост, ништо друго жими крст. Дајте ајде нова тема, таму ќе се префрлиме со вакви несвети муабети
Да не ме гласате, настанов е шарада и не сакам да сум дел од него. На штрајк сум, планирам еве од утре да не пишувам цел Декември. Не ветувам ама ќе пробам
Ако и годинава не ја изгласаме Бриџа, јас веќе не пишувам на форумов во знак на револт. И јас не ветувам, ама ќе пробам.
Мислам дека треба да се направи тема или да се update оваa тема со форумџија (за машко) и форумџика (за женско), и мислам дека за форумџија ќе биде проформа (колку сме машки на форумов 5-6 души)
Толку се редовно активни, пак ти. Рестото се летечи. Ќе упаднат со намера за секс и ако ги пријави некоја ќе ги банираат, ако не, ќе најдат некоја и ќе престанат да постираат.