@Bridget @KateKane @NarCis@ Годинава ич не сум активна, на стара слава ве номинирам Бриџа оти пензија ќе ја фати веќе, Кате оти нејќе, а Нарциса колку да искористам и трета номинација Се шалам, сите три госпојЏи заслужуваат
И мене ми е ново хахаа, чекај, се чека некој со нов ник да дојде и да се распуца што било и не било од 2013 па наваму, и секоја година интересно е така малку
Нѐ утепа трите Кај валкан веш во понеделник, вчера сѐ исправме на ефтина. Ај од утре ќе вадиме сѐ шо треба
Сакаш да кажеш дека и овој воз ми заминал, како и сите други во животот Е така, треба домаќински да се работи, оти инаку велат скапа била струјата и требало да се штеди ама, тоа не значи дека вечер после 22 часот не може да се извади валкан веш, да се испере де
@KateKane си ја номинирав, најмногу ја читав годинава и најмногу се имам смеено со нејзините мислења.
Јас ќе победам за форумџика на годината само ако седнам да направам една скрипта, да прави лажни профили автоматски, плус да прави верификација и самата себе да си се гласам.. Ама немам ни воља, ни желба а ни време тоа да го правам, ама ти благодарам сепак..
@shz @Anne Boleyn @компир манџа Отворив на моите мислењa и ова се последните што се удостоиле да ми вратат на одговор на некое прашање што сум го поставила. Фала ви, нека е со среќа!
Као бе ја, па уше и на годината? После две ипол години турив две слики и исхејтав некој, да не пукнам и оп, заслужив миксер баушетла у Немачка да отворам... Ма да не е лоша идејава искрено. Едино ако не мислиш на годината 2018,па ќе поминам... А и дециве нови не ме ни знаат која сум, ма да и боље за нив. Сепак фала ти пуно, и ако лапнам некоја мешалка за бетон, имаш од мене работна виза, со неограничен уговор, почетна саатница 18ест еура, со 13та плата, пари за одмор, пари за Божиќ, и плус смешај - кревет у соба два на два, со 10 цимери, ко за тебе со попуст 450 евра, без струја и ѓубретарина и интернет.