Берете памет, со пола форум сум кладена @NarCis@ дека зема, евентуално @Mantub. Ако може да не ме банкнотирате плс
Или ти или Нарциска зема, ако не е така ќе ве честам двете по едно пиво, пишувам јавно еве и се ветувам
@Mantub и @KateKane дајте ми и мене од вашата дрога Или Ката неверна, ама шеќерна, или Мантуб или Бриџа ќе земат. Јас со никој не се кладев, ама ако има понуди, зошто да не? Сега пред Нова година да се израдувам со форумски хонорар
па реално за нас 3-4 највеќе номинации има ама ајде ќе видиме, и да тепа некој од другиве, ќе ми е мило бидејќи ми се топ членки, смешни се, нормални мислења имаат, се почитуваме. нема да ми е тооолку криво и да изгубам од нив. Ама видеќемо
Јас буквално вака ја замислувам Бриџа коа ќе дојде на темава и ќе види дека хуморот ни е пак мемиња од 2019 година @Bridget
Читав првото мислење и се замислив. Оти не се кажва пред време шо е наградата да знајме кој да форсираме? Тостер? @Ajronmen Шаоми? @Billy Idol CD од Евровизија? @Ahoy Корнишони? @KateKane Безплатен вработен шо ќе клава емоџиња? @Mihajlo Имам сериозна потреба од емоџиња, кризирам чоек. Ugh.