Не смееше Михајло да е подалеку од 5та ознака, ама мораше да е последен. Трева ( за мачки де)? @theowndemon
Јас не можам и не сакам, вечна љубов заколната е. Ако даваат ваучер за гориво, повлекувам збор минати победнички да не се номинираат.
Со гратис ракија ако можи. Зато било затишје бе, сите отепани сме. Лани ако беше година за мемиња, ова можи да е како support group.
Од почетокот сум на форумот и сега веќе некако не ми остана некој што не сум го номинирала. И искрено би номинирала само драги членки кои сакам да ги читам. Ќе коментирав и за друго, ама ајде подобро да премолчам некогаш. Во категорија на членки кои сакам да ги видам на листата се дефинитивно @Ariel , @Lilit , @stetoskop . Ариел е old version of me. Кога ќе пораснам сакам да бидам Ариел. Не е многу постара од мене инаку @Lilit може ми е најдрагата личност на форумот, но сакам да ја видам како победник оти Лилит е форумот, односно форумот не би бил тоа без Лилит. Од почетокот е овде. Или се сложувате со нејзе, или не, ама секогаш има што да каже на посебен и уникатен начин. Паметна и пред се е човек. За мене е посебна. @stetoskop е жениште! Доволно е да го пишам само ова. Годинава е нејзина. Има доста членки кои би ги номинирала, кои ги почитувам, дел се веќе номинирани од повеќето. Дел се и биле форумџики на годината. Јас сакав годинава мојот избор да биде за личности кои ги сакам, ми се драги и сакам да ги видам како победници. Личности кои и се победници во животот. Среќно девојки
Ќе излажам ако речам дека не сум зачудена и поласкана од номинацијата, искрено неочекувано ми дојде Фала ти драга Низ годините добивав по некоја номинација, ама одамна не сум интересна веќе
@Yowannty @Sienna_MK @Alexandrite Ова е мојот предлог за форумџика на годината, @Yowannty e секогаш тука за корисни совети, мудра и сталожена и не може човек да не ја сака,@Sienna_MK оваа е нејзина година и би сакала да ја видам како победник, мила особа која е плени од одма а @Alexandrite е весела личност која му дава ведрина на форумов покрај сите проблеми кои ги имаме Ве гушкам девојки и само напред!