Нема ниту една феминка на листава која апсолутно не заслужила да е тука. Браво за сите, навистина е тешко да се гласа годинава Ми фали само @Angie1432, ама неа в година ќе ја гласаме. Со среќа на сите номинирани, ќе ве горам со мемиња да знаете.
Ќе гласам за другарките: @theowndemon, @KateKane, @Ugly Duckling. Исто така големо поштовање до @Cosmic Girl, @NarCis@ и @Mantub. За вас од другиот профил. Честитки и до @cresa-jagoda и @Feminka22.
Ај пак да напишам оти сум ќорава , и ќе ме извините за нотификациите од мене денес Сите сте ми посебни на листава, ама ми фалат тука @GirlRose и @f.girl , ама тие секогаш ќе бидат победници in my book @Billy Idol @Feminka22 @Ugly Duckling
Јас годинава бев нешто вака ко се видов на листата: Пошто in my humble opinion не сум активна како годините претходно. Али е пријатно изненадување. Гласав за @KateKane и не кажвам кои други хехе. Ама за Кате кажвам оти уште со прво мислење волонтирав да бидам во нејзиниот изборен штаб.
Фалат многу исто така @Angie1432 и @Celltica , иако никогаш ништо не сме размениле мислења, секогаш ве читам и не прескокнувам ваш пост Не е доволна листата бе, има одлични членки, многу многу фалат
Морам да признаам дека гласав за жена ми @theowndemon. Не дека ми е жена, ама е интелигентна, со свои ставови, издржани, знае да дискутира и едуцира, креативна, со години има живци за форумов. Секако гласав и за @KateKane, жениште е, и ги обожавам постовите, реална, директна, препаметна. Најкорнишон во моето срце. И третиот глас отиде кај @Ugly Duckling едноставно многу убава енергија ми има, ко позитива да зрачи.
Леле луѓе што направивте? Да не сонувам јас Прв пат ме има на листата, пресреќна сум, ви благодарам многу на сите и за номинациите и за гласовите
Еј кој и да победи од вас, плс барајте емоџиња оти ќе сте IT girl/ boy тогаш. Мислам дека за работи шо ни требат, во период кога сите читаат е едино точно време да ги бараме.
Гласав за @Feminka22 @theowndemon и @Ugly Duckling сакав и тебе да те номинирам,ама не можеше повеќе од 3. Со среќа женски.