Гласав само за @KateKane, не видов дека може да се гласа за повеќе. Членката што води на анкетава пишува буквално само во една тема, смешно е дури што има највеќе гласови.
@Bridget @Mantub @KateKane Честитки до сите на листата, скроз заслужено. Со среќа на сите, најмногу на моите фаворити.
Фала партнер, подобар комплимент не можи. И да речам фала на сите и за номинации и за гласови. Ич не очекував, во секoj случај убо е да си забележан, посебно во позитивна смисла. Се' над 0 е таман. И, мир во светот. Ми фалат и мене @Angie1432 и @sweet-cherry. Не знам ни на кој да ги дам останатите два гласа, ќе си почекам уште малку (кој ќе понуди поќе да видиме ).
Знам дека сум нарцис, ама не очекував да е волку евидентно. Не гласав само за себе искрено, иако едниот глас отиде за мене секако. Ама не кажувам за кого отидоа другите 2 пошо и ја се натпреварувам и неќам да биде ,,еј ја гласав за нејзе она за мене не”. Лани преклани кажував бидејќи не бев мислам во кандидираните. Сеа ќе ди ќутам пошо некам ничиво поштовање да изгубам. Сите пред гласање: Тепаат Феминка или КатеКане Почнува гласање: Аглидаклинг и Бриџа прават растур
Изборов е тапа, номинираните се тапа, форумов е тапа. Само не знам кој е потапа, дали таа шо има најмногу гласови, или оние двете над мене. Сите сте тапа! Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер И вие што отворивте 5 спојлери сте тапа
Ти оти си од кланот 40ка си тапа Сега овие младичиве ќе пропагираат да живее младината, нека се пензионираат теткиве Почнувај со кампања, давај по еден сендвич од 7ца
Ма не само 7-ца, и друго ќе дадеме ако треба На пример сликата од плажа на лежалка по купаќи, со која го освоив срцето на @KateKane
Гласани моите две омилени Кате зошто е најборбена, најправедна, најпаметна, реков лани ќе ја номинирам се додека не победи Нарцис ја гласам зошто ме има пукнато од смеење Лажам, зошто не може да купи патики ако немаат барем малку розево исто ко мене