Зато викам ја дека едвај се одлучив.Откога видов дека има теми за форумџики кои ги одбележувале годините се мислам кои да ги изберам.И ете конечно се одлучив. Инаку и 5 малку би ми била,барем 10 нека имаше.
Годинава моите номинации одат за членови за кои сметам дека пред се имаат квалитети како луѓе, посебно се профилираа на темата за Украина,која ми беше слика за форумџиите како личности тука. @malerozna @Ahoy @Tanjamm Исто така годинава внимание со одмерени постови и присутност на сензитивни теми привлече внимание. @Cosmic Girl
Ккхм, моите номинации за годинава се: @Cosmi @malerozna @KateKane Со среќа и чекам да започне memes забавата
За мене трио фантастико: Мантуб Кате Кане. И еден феминеЦ. Помага во правни совети веќе долго време ко што гледам, есенва и лично побарав совет. Дечкото заслужува shout out: @Forca
и` пратила на некоја членка линк некој, кој ако го кликнеш искачаат приватни инфо ја така иам сфатено
Не сум банирана, тука сум. Дечки, скроз сме офтопик. Темата е форумџика, сега јас да си кажам зошто ги номинирав членките. Нарциса нормално за најинтелигентен хумор, Бриџа за рационалност и брутална искреност и Мантуб за најинтелигентна и најкултурна во дебати. Горе-долу сите три се активни на повеќе теми, не само 40ка, долгогодишни членки се и сметам дека сите еднакво заслужуваат да победат.
За да и напраат услуга, да не си троши време и талент безвезе. Нешто како што објасни Феминка, не сум била присутна.
Дали годинава да идеме стандард со Мице или со Вучич сепак? Не можам да се одлучам, не знам кој од нив двајца поголема љубов ми е.