^Љубоморна е оти не е она на листата. Ко ќе ми текне дека се лупаше у гради како она ќе направела да победи и без да гласате вие. Така е тоа, малтене просто.
Јас немам сретнато мислење на Бриџит.Најверојатно само во темата 40ка си е активна. Уствари и во темите за диети е активна.
Е кои се тие? Не мора да ми одговараш, ама мое мислење е дека сите се активни и не сум видела дека пишуваат хихи хаха мислења. Мене фаворити ми се @KateKane и @Cosmic Girl . Ама па исто така во секоја тема не ги прескокнувам ни демон, ни мантуб зашто имаат многу издржани паметни мислења...нарциса и агли ми се интересни и смешни и нив ги читам цело време... Која и да победи ќе ми биде мило зашто ќе биде заслужено.
Гласав за @KateKane , @theowndemon и @Ugly Duckling . Членки кои имаат врвен квалитет, одличен хумор и предобри совети. Со среќа, девојки.
Кои си номинирав, тие си гласав @Bridget @KateKane @NarCis@ Листава ептен ме бендисва @Billy Idol супер лик, од принцип не сакам маж да биде форумџика на годината на единствен женски форум; нема врска Били тоа со тебе, и @Wh@tev3r си го сакам многу, ама не би го гласала оти, жена треба да е @Bridget спротивно на мислењата, не е активна само во 40ка, туку по цел форум се карам со неа, безобразна е на збор, ама таквите па поЌе ги сакам него лизни мазни, шта ќеш. @Cosmic Girl ја знам од неколку теми, има многу убави, елоквентни и издржани ставови, тоа што го зборува го поткрепува со аргументи. @cresa-jagoda повеќе ме чита него што ја читам, веројатно во различни теми сме активни, од тоа што знам е доста фино девојче @Feminka22 бунтовник со и без причина ама ако, евентуално таквите растат во луѓе што го мењаат светот @KateKane ѕвер чоек, ја сакам бе, памтам оти нејќеше номинации, жал ми е Като, судбина @Mantub пример за паметен човек, и кога не се согласуваш разбираш перспектива, а тоа не е баш често да немаше некоја од моите номинации, за неа ќе гласав @NarCis@ шо да кажам, пушти пари на сметка, тешки времиња се, морав @theowndemon си е победничка со мене заедно, заслужува и само своја победа @Ugly Duckling е убава, има убави зајци и ептен кул вајб Мене ми фали @fana , да иде у урбан дикшнари глаголот "фаносување" Кој плаќа највеќе да уЏем у штаб? Врски иам
Моментално со 96 гласа во благо водство е КатеКане, веднаш позади неа Бриџит и дише во врат со 93 гласа, а во светото тројство влегува и Нарциса. Со други зборови кланот 40ка владее на форумов и уште еднаш како и многу пати до сега покажува дека "тетките" се поинтересни од тинејџерkите Но, како што кажа некој погоре, светот на младите останува па така и тие еден ден ќе се најдат на пиедесталот. До тогаш бидете сите среќни и весели сеедно како и дали воопшто сте рангирани. Благодариме за вниманието, следната прес конференција е утре во сличен термин
Аауу што сторивте Тешко дека може изборот на 3 да се сведе. Се надевам само нема проклетството да продолжи - кој победи и го снемува после тоа. @NarCis@ @Ugly Duckling @KateKane Светото тројство на хуморот и добрата/интересна содржина. Редовно ги наоѓам низ темите што ги следам.
Членката е активна во сите ТРИ теми, 40ка, црна хроника и слабеење (и чат пат мрчење во модни критики). Баш најјака форумџика која има познавање од повеќе области, позитивна, не мрчи воопшто и ептен е љубезна.