Во последниве години глеам сите биле од 40ка.Навистина се надевам дека оваа година ќе биде и некоја помлада.
Половина година бев активна половина не, па се мислев дали воопшто да гласам. На крајот решив @KateKane @Feminka22 @NarCis@
Тешко… Они бар се држат, си даваат поддршка. Ко фамилија се станати, ние од ФМЌ сме турни ме да кинисам Фала ти многу
Вчера 10 место, денес 9, до 30 декември до кое место ќе стигнам? Ајде гласајте не бидете скржави ако победам за сите ќе има подарок
Баш годинава е фер листата, не знам што е проблем да победи некоја од 40ка. Еве конкретно Mantub баш ми има оставено позитивен впечаток низ повеќето теми каде што ја имам читано, Cosmic Girl исто. Кате не знам кај да ја сместам, ни ваму ни таму е, ама секогаш е присутна низ темите. Narcisa и Bridget поретко ги имам среќавано, но тоа не значи дека не заслужиле да се на листата. Безвезна ми е поделбава на ФМЌ и 40ка, кога сите од номинираните се активни во повеќе теми. И барем јас при гласање се водам според тоа која членка има најиздржани и најобјективни мислења, не ми е важно на кој "клан" припаѓа. И кога сум кај гласањето, се мислам за кого да иде третиот глас. Некако слаби ви се кампањиве годинава...