*се искашлува* Во име на предизборната кампања на Катерина Мицковска-Вучиќ нудам три сеанси психотерапија целосно фри за секој кој ќе прикажи гласачко ливче за неа. Последователно, после консултација со штабот, се согласивме дека нудиме и ваучер од €100 од вашата омилена продавница. И за крај, за секој глас ќе донираме по €30 во добротворни цели. Благодарам.
Не победвам јас за секоја година да ми се пумпа егото ко ќе се најдам на листата. А за тортиЉа со екстра кафе маци, кога сакаш. Абе нели ова за последниот ден беше понудата???????
Е е е е ова е веќе понуда за некој како мене што ќе чека до последниот момент да гласа. @KateKane девојко ако наградата е буре корнишони… Ма да нема да ме изненаде ако @Feminka22 откупува од дарк веб корнишони за твоја саботажа… Биче жустро
Имаме буре корнишони. Ве молам, кога зборам вака зборам за штабот на Кате. То ни беше прва понуда од ко почна гласањето.
@Feminka22 можиш да понудиш хакирање на Инста прифилот на дечкото. Одма ќе крениш на второ место. Прво не го даваме.
Прво сакам јас Со помалце не се задоволувам Таман така на добрите ќе сум, ќе частам скринови од Инстаграмите
Јас бидејќи не сум ни за во сектата од Фмќ (години таму пишував, ама почнав да се осеќам некако "старо" и пред две години заминав од таму) не сум баш ни за секта 40ка, ама "заразни" се, со години пишувам одвреме-навреме таму, исто ги воајеришам, па за малку баланс гласав на следниот начин, да нема лутење, ееее дојде Рама и таа го поддржа кланот 40ка двајца членови избрав од помладата генерација (велат дека светот на младите останувал) и една членка од постарата генерација која плени со животна мудрост, таа не пишува во 40ка, ама морав вака да класифицирам ко што реков @cresa-jagoda Не дека ми е соул систер, не дека е најмоја, не дека е модератор на место, туку и општо каде што пишува си е коректна и се и е на место со ставовите #ЛелеЗвучевКоЛиглитеИнфлуенсерки @Billy Idol Го гласав дека во светот а и на форум сите ми се борат за некоја рамноправност, а овде викаат: #НеМожеНаЖенскиФорумМашкиЧленДаНиБидеПобедник мала шега Били си е океј лик, секаде дискутира со факти и смирено, не го сретнувам во многу теми, ама во Политика скроз делиме исти мислења. @Cosmic Girl Зрела и мудра личност која секогаш има издржани ставови, секогаш човек има по нешто ново да научи од неа Со среќа на сите, а посебно на моите