Јас гласав за @cresa-jagoda,@Billy Idol ,@theowndemon .Own da znaes te citam ne te glasam za gotvenjeto hehe ,cresa mi e omilena smireno I stalozeno pisuva so voodusevenost ja sledam a Billy mi e osvezuvanje na forumot pozdrav decki I do pobeda ❤️
Најмојата лошка се искупи сега Луди сте, луди! Во најпозитивна смисла, ме оставате без коментар и навистина ми значи што сум ви оставила позитивен впечаток, што сакате да ме читате, што се согласувате со моите ставови и ме мотивирате да бидам уште поактивна Поздрав и големо благодарам и до таинствените обожаватели кои ме номинирале и гласале, а мудро си молчат А баш сум љубопитна кои се Црешка ви нуди подароци по ваш избор ако победи, да ми кажете ако најдете подобра понуда од оваа
Од штабот на Бриџа ние не нудиме психотерапија, знаеме дека веќе сме далеку од лежење на каучот, ние нудиме сите видови на дроги, антидепресанти, лексапро, дулсевиа, морфиум...за понежните свежа трава од моите ливади. Олсо, ексклузивно прв пат оваа година и на први избори, нудиме услуга бич слеп. Примаме нарачки по лп, за секој што ве нервира, ја сервираме лично, свежо, најтазе Побрзајте со гласањето и нарачките додека сум во пмс.
@cresa-jagoda Bidejki nekako brzo mi odgovaralaaaa na moite prasanjaa, i 9sekogaash davalaa dobri soveti, ne ja poznavam licno amaaa mnogu mi e milaa ❤❤❤i posakuvam pobeda
Сакаш да кажеш дека сум стара?! И бај д веј, Вајлд па сегде па ја има, ако е стара, шо Мрсам со млеко у пост. Хел хир ај кам . . . Мене од сите штабови по нешто
Не бе.Извини ако се навреди. Само и ти пишуваш во 40ка,а последниве години само од таму има победници.
Денес од штабот на Катерина Мицковска-Вучиќ ветуваме: Нов сет емоџиња И прв пат видено на балканот, а сега само на Фемина: FEMINA PURGE DAY Ви благодариме. Заокружете 6.
Мене ништо не ми треба од ничиј штаб, од љубов излегов на избориве Затоа сите шо ќе излезат на годинешниве избори за форумџика, ќе ги наградам со хамбургер од 7-ца Патем, дали гласачките "ливчиња" се валидни, ако покажеме за кој сме гласале? Спојлер: Мојот избор Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер
Моментална состојба 1. @KateKane 123 2. @Bridget 122 3. @Ugly Duckling 92 4. @NarCis@ 91 5. @Mantub 79 6. @Billy Idol и @Feminka22 69 7. @cresa-jagoda и @theowndemon 50 8. @Cosmic Girl 46
Бирај таргет група за маркетинг, ќе се поделиме кој шо и како. Во прашања за форумот понуди емоџиња, во секс понуди нудс, деца и бебиња бесплатна фотосесија со Дедо Мраз, терапијата кај нас во психологија, ФИ тостерот итн. Кај обожавателите на Мице веќе е освоено срцето.