Форумџика на годината 2022: KateKane

Discussion in 'За форумот' started by Femina, Dec 15, 2022.

?

Која личност ја одбележа 2022 година? (може да гласате за 3)

Poll closed Dec 30, 2022.
  1. Billy Idol

93 vote(s)
    16.9%
  2. Bridget

186 vote(s)
    33.9%
  3. Cosmic Girl

78 vote(s)
    14.2%
  4. cresa-jagoda

92 vote(s)
    16.8%
  5. Feminka22

104 vote(s)
    18.9%
  6. KateKane

205 vote(s)
    37.3%
  7. Mantub

135 vote(s)
    24.6%
  8. NarCis@

146 vote(s)
    26.6%
  9. theowndemon

75 vote(s)
    13.7%
  10. Ugly Duckling

125 vote(s)
    22.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Окситоцин ❤️

Окситоцин ❤️ Активен член

Ќе пиши феминката, подметната си од другите ти :rofl:

Feminka22, cresa-jagoda and elimkd like this.
  2. elimkd

elimkd Форумски идол

Хахахаххах
    Можно е
    Има секакви теории на заговор, трето око, илуминати, мафија, секташи, гатање и баење :))

3. Окситоцин ❤️

Окситоцин ❤️ Активен член

Или Сорос :worried:

Gosh and elimkd like this.
  4. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Уфф смири се бе :) што ми се закачи? Дане ти дава некој пари за маркетинг и предизборна кампања?

Просто и едноставно, прв пат ја гледам. Ајде сега не ми диши во врат. :wasntme:

elimkd likes this.
  5. Lianna Anna

Lianna Anna Форумски идол

Да, ме плаќаат. Јавна тајна е побогу, не дека откри нов континент!

Зошто се чувствуваш како некој да ти диши во врат? Зрачам преку монитор можеби, еве не знам. Уел, многу сум смирена и имам целосно право да реплицирам, пошо погоди што, на форум сме! :nod: А ти дефинитивно се осеќаш нападната. Да те потсетам дека ти ме цитираше, треба?

Просто и едноставно, ти објаснив зошто прв пат ја гледаш. Меѓудругото и освен што не читаш, затоа што си и поприлично нов член! Не знам како мислиш дека некој може да се најде на листата, а да е непознат за членовите¿ Не знам како до сега не ти текна.

Нема да продолжам во недоглед со декадентни мислења. Објаснувај се до утре натаму, ама со самата себе. Чуси!

6. Peanut Butter

Peanut Butter Популарен член

Бриџа не пишува премногу, ама кога ќе пише држи вода, има страшно квалитетни и издржани ставови, дури и кога не се согласувам со мерак ја читам. Буквално е без влакна на јазикот, а секогаш држи ниво.

7. Ketchup

Ketchup

Ако не можете да ја отворите 40ка, гласајте за Кате, јас после ќе ви дадам пасворд за да го посведочите феноменот Бриџит. :*
    cooltext426267964003143.gif

Ivan4e04, Kris80, minne992 and 17 others like this.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

:emo: :handshake::handshake::l:

9. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Многу заинтересирана за тоа колку време сум овде, кого читам а кого не. :) Цел реферат, браво браво! :wasntme:

Еве да ти олесни на душата, член сум 6 месеци, а читам неколку години! :devil: Знам многу членки што беа активни, а веќе не си. Ама да не се докажувам, ќе ти скратат од предизборниот надоместок. :P

buba4e89 likes this.
  10. LejlaD

LejlaD Форумски идол

@Bridget Ми е членка баш на место,си ја обожавам:l:Тоа што оваа година не гласав за неа не значи дека не ја почитувам.Ланската година гласав за неа,па годинава ете сакав и други членки да испочитувам,што не значи дека покрај овие три кои ми се врв нема и други квалитетни.Сепак правилата треба да се почитуваат(3 да бидат).Нејсе, посакувам без разлика која/ј и да победи да си остани баш таква/ов како што е:l:

Last edited: Dec 26, 2022
  11. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Ми недостигаат Annath, pdb123, danichap и уште неколку на списоков.

Годинава ќе гласам за @Cosmic Girl, @Mantub и @Billy Idol, а за @Cosmic Girl мака ми е што нема повеќе гласови.

No hard feelings, но другиве многу лично си го земаат форумов, па често им паѓа нивото на комуникација. 90% од мислењата на номинираните се во групи ко таа за 40 или ФМЌ и кога ќе влезат на други теми си прават муабет ко уште да се таму, во "нивните" теми што ми личат на вибер групи.

Тоа е всушност и причината зошто скоро воопшто не пишувам повеќе во теми за општи дискусии. Напише некој поразлично мислење и одма се дигаат сите (т.е. често од луѓево што се на списоков, некои постојано се на него) и 10 страни те убедуваат дека нешто не е така или е така. Ако нема некој од страна, тогаш сами една со друга се убедуваат 10 страни. Мислам тоа беше океј во 2012, ама после години поминати тука, несфатливо ми е некој цело време да реплицира туѓи мислења, со цел да му смени став. И нема потреба од тој "ти" наратив во цитирање, некој доаѓа да си каже свое мислење, без желба за дополнителна дискусија.

Ја оправдувам Reinbow за секој бан.

12. Celltica

Celltica Форумски идол

И еве зошто дами и господа Лиана е вон конкуренција на било која листа на форумов :D Те обожавам да те читам значи, дури и кога се расправаш! :D Една и единствена!
    Во отсуство на Бриџа шуќур некоја драма се деси, мораше да се пожртвуваш :D

CameliaMiller, LejlaD, fana and 3 others like this.
  13. staycalm

staycalm Форумски идол

Реков јас, си пишува само на една тема, 40ка. А и никогаш нема да ја заборавам драмата од лани, што кажала на друга членка за многу сензитивна тема, и ете пак води. Смешки.

14. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

^У склоп на муабетов, половина членови на листава се од 40ка, и ги нема на другите теми. Ама поарно е од минатите години кога скоро сите беа.

Јас разбирам терање секојдневие, запознавање преку пишување итн, ама изборов не е за тоа. Ама гротото никогаш не дели баби и жаби, јас сакам да знае за кого и како да гласа (на фемина). Уата џоук.:bug:

-црноока- likes this.
  15. Estranged

Estranged Форумски идол

А имаш видено со свои очи што точно имаше пишано на сензитивната тема, или само здраво за готово го зеде муабетот на другата членка?
    Бриџит испадна голем човек што наместо да се објаснува и докажува реши само да се тргне од драмата.

CameliaMiller likes this.
  16. staycalm

staycalm Форумски идол

Бегање од проблемот што си го направил не те прави голем човек.

Небитно, не го пишав мислењето за да ја отворам таа тема и пак да се прават драми.

Едноставно не ми се допаѓа што е на листата а уште помалку што води, тоа е моето мислење што имам право да го кажам. :)

Gosh, buba4e89 and -црноока- like this.
  17. tambelina

tambelina Популарен член

Еве јас сум цела деценија на форумов ама како нинџа сум :ninja: сад ме видиш-сад ме не видиш! Имаш повеќе допаѓања од мене за само 6месеци.Не сум многу активен наратор.Туку речи ко мајстор Михајло сум,само што не вршам никаква техничка работа :D

Да беше подолга листата би ги додала и Анат ,даничап,биљарката, аника55 ,Вајлд , тедигреј ,мариз ,бубаче89,форца,цка,алиса0000,баба рада,битерСвит,дентина,компир манџа,старк,емошнал123,китен,џој1…има и други не ми текнуваат моментално …
    :inlove: не познавам никој лично но ве читам,и тешко е да се гласа САМО за 3.

…патем,во живо сум голема муабетџика. :$

Last edited: Dec 27, 2022
  18. staycalm

staycalm Форумски идол

Леле анимацијаваа хахахаахаах. Се навратив во 2012 :D

text.gif

Ahoy, sweet-cherry, Ketchup and 5 others like this.
  19. christinnn

christinnn Форумски идол

Јас гласав за @Ugly Duckling.:hug:
    Чупето зрачи со топлина и смиреност, многу се пронаоѓам во нејзиниот карактер и едноставно обожавам да ја читам на било која тема.
    Меѓудругото, таа ми е пример за тоа дека не треба да си дрзок и нападен ако сакаш да доловиш некоја поента, па ти биди во право до небото и назад ако сакаш, кога пристапот ти е агресивен, џабе.

Ти посаквам мнооогу среќа.:sun:

Glowy, Dentina, Bratot and 11 others like this.
  20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Што беше драмата лани?

LejlaD and Серотин like this.