6 напред , 3 назад? пејдушкааа? ги знаете ли сите? јас ги знам, на играорна одев 2 цели недели како ќе бидам невеста, мајке ми
Ќе си земеш венчаница од тие со корпа и подолга и само ќе трчкаш по луѓето нема да те примета (од искуство зборим)
@buba4e89 за годините и истрајноста на форумов(како да ја знам од памтивек, а муабет сме немале колку што памтам) @NarCis@ за хуморот @JuLleE ме потсеќа на моја сродна душа, и зашто ја сакам и ме насмевнува кога ја читам Би номинирала повеќе ама морало три
Некам да звучам како газолижач позитивно изненадена дека некој ме приметил тука на форумов Не тропа канта значи
И јас се приклучувам на изборниот штаб на Катето @KateKane ќе направам сѐ што е во моја моќ за добро да ја истераме оваа предизборна кампања. Спојлер Кој што нема да ја гласа Кате да сонува секоја вечер како таа победува. Друга членка која номинирав е @sweet-cherry прекрасна девојка и другарка, оваа година се избори со нешто страшно и докажа колку е храбра, you deserve all the best things in this world. Се мислев кој да е уште едниот член ама одлучив за @Ugly Duckling бидејќи секогаш обожавам да ја читам + нејзината креативност и како се носи со мода. She's both beauty and brains.
Јас не знам кој да номинирам искрено. Копам низ мозокот која навистина пишувал на повеќе теми издржани мислиња, и ниту еден ник не ми отскокнува. Демонка, @theowndemon иако намали со активноста, мислам дека сеуште е со добар и сестран контент. Анат, @Annath исто. Не толку активна како порано, ама супер компетентни мислења. Ииии... до таму сум.
Три номинирав, нема да ги именувам, ама еве ги причините: - првата пошто ми е жена - втората пошто е практично јас, може сме близначки разделени при раѓање, или можно е да сме поделена личност, друго објаснување за тоа колку сме исти немам - третата пошто има хумор што никој не го разбира освен јас, сите нешто и реплицирате дека не ја разбирате, а јас обожавам специфичен хумор Првиве две ќе се препознаат одма, третата баш ме инетересира дали се препозна Гуд лак. Инаку што се однесува на придонес на форумот, форумот е малце умрено, така да нема смисла според некој си придонес да бирам. Затоа субјективно