Еден НЕпобаран совет за сите галамџики/галамџии : Елајте си во 40ка, не се собувајте ама благо и кафе мора да послужите
Ааа не. Неќам така. Си водиш чесно и поштено и ако си изгубам ќе си изгубам оти си добила најмногу гласови. Јас прва ќе ти честитам, ме знаеш каков човек сум. Изборите си се фер и гласовите си се фер. Нема зошто да се предава титула
Аргументот пишувала само во 40 ка е смешен дури за Бриџит. Бритка,аргументирана,дрска,кратка и јасна без пишување есеј кој не можеш да го дочиташ е Бриџит ,така се пишува на форум. Со должна почит кон другите членови сосема заслужено води и ке победи.,требала и досега. Помладите кои скокаат,наместо да тужакаат,нека учат.
Чекај чекај, да не испадне ко пред некоја година кога исчезнаа десетици гласови затоа што биле од нови профили
Оти предавате титули?Те гласале оти сакале.Да сакале друг да победи ке гласале за него.Не глуми лажна скромност Бригито.То шо е твое е твое.
Како бе нема зошто, а јас со костумчето што ќе правам за свечено доделување? Ај седи мирна, ич не знаеш за политика, фер ќе била она
Тоа од скриншотовите на Стајли, што го има кажано Вајлд, вистина е. Ништо не е испревртено ко што кажаа членките потоа. Верувам дека можеби беше кажано непромислено низ расправија, ама Бриџит се врати со ладна глава и колку што знам јас не ја посочи постапката, па претпоставувам дека уште си стои на тоа што го кажа?
Убаво си кажа @Biljarkata ,толку е тапа што се рециклира драмата од лани. Шта чеш. Дајте бе мемиња за тостер, ете јас лани се жалев дека ја тупевте, ама тоа беше многу позабавно од ова. Инаку, што е со Валјд?
Јас тука молам, светкави гифови ставам, тоа луѓето да сакале став, дрскост, така да од сега друга стратегија. ГЛАСАЈТЕ ЗА КАТЕ! ОДМА!
Јас не видов дека може три опции кога ја отворив првпат темата... морам да ги поздравам @theowndemon и @Ugly Duckling меѓу кои се непотребно мислев.
Ич не плачи, јас ни самтаа не сум во сопствен штаб. ЗАОКРУЖЕТЕ БРОЈ 6, КАТЕРИНА МИЦКОВСКА-ВУЧИЌ ЗА ПОДОБРА ИДНИНА!
^ Исто. Можи и нашите гласој да одат кај Кате, ама бараме 20%. И аеродром да ни напрај и брзио воз да го врати.