Епа пошто мрчите за нашата форма на изразување, ете сега живејте во црно бел свет Spoiler да не е преголем? исто како слика се прикачува.
Мрчев оти ми беше криво дека сум технолошки неписмена да се уклучам во забавата. Копи пејст, така? Ај овој дали ќе излезе? Едит: ете овој сака, нема везе.
Ти изиграваш храбра и современа жена, да не те читаме кај шо се жалиш во “Анален секс”. Немало преголем за Демон, мхм.
Дека ме има во модни. А во никот ми стои Агли, ама не разбираат луѓево дека ни на убајна не можам да се вадам.
Битолски лоби те бутка, гледам јас сте се накотиле провинцијалки. (Се зезам, оф корс, не рипајте борци за права).
Јас со Вајлд 99% од времето се согласувам, ама тука… Не беше баш објективна, многу агресивно делуваше и баш ги памтам мислењата и нејзиниот пристап и не беше во ред. Се сеќавам на ситуацијата. Истото беше и со темата за хиџабот, истото и на повеќе места, некогаш кога ја читам ми изгледа како да не сака да ја види реалноста и да не живееме во истата држава. Веднаш на првата критика почнува со напад на другата страна, за на крај да обвини дека тие што се бранеле правеле поделба наши/ ваши. И тоа за мене е манипулација и воопшто не ми се допаѓа. А штета, затоа што кажав дека стварно се согласувам со неа. Бриџит имаше лош пристап и мислењето не беше во ред ама тоа беше напишано после страни и страни мислења кои сега се избришани и исто така не беа океј.
Не бе кој ти дава сеирџии се, ако можат да ти земат само (пример мажите од Скопје сите ги зедовме). Терсене табиет. Соселани, конзули, се зезам и јас.