не можеш да знаеш бидејќи шо се вика од вчера си овде ама нема везе, јас па не знаев ни дека постоиш дур не дојде темава ништо страшно
Ма глупости. Извадено од контекст е ова со Бриџит. Ама омладина и лгбт лобито на форумов за да им победи нивниот најголем бранител Кате ќе вадат скриншоти стари една година и дека пишувала само во 40 ка. Лоша кампања. Факт е дека Бриџит е квалитетен и забележителен член на форумов и тоа не се менува.
Пошто параноична си. ЛГБТ лобито и тајни агенди анти Бриџа за гласање на факинг фемина форум, Господе Боже. Опрај се.
Не мислам дека сум сменила погледи, ако вратиш наназад со години ќе видиш дека конкретно Бриџет секогаш сум ја ценела како форумџија многу. Не сум јас имуна на ништо, и спешл сноуфлејк сум била, и верувам дека сум навредила (ненамерно), и ме навредиле, и сигурна сум дека и самата имам многу маани, ама па и не верувам дека пред 2 години ме изгласаа поради што сум им срцка. Нема каде не сум влегла во жестоки дебати, и во 40ка многу пати, така што верувам дека и тие што мене ме гласале ме гласале оти ме почитуваат како форумџија, а не оти сум безгрешна. *не добив известување за твоево цитирање, не знам зошто.
Добро сѐ тоа, ама поентата ми беше дека се имаш бунето за работи што не се ни за бунење, значи баш онака политички коректна, се сеќавам и со тебе сум била во конфликт, а сега навредава на бриџит за силување ти била скроз во ред? Не ми се совпаѓа тоа, ама ти си знаеш, океј е.
Вистина е дечки значи покрај лгбт лобито, КатеКане ја ја поддржуваат и гуштерите(рептилите) кои се меѓу нас, како што беше принцот Филип.