Ако тргнеме од навреди лани Вајлд апсолутно не требаше да победи. Само мене лично колку пати ме има навредено. Аман се фативте за едно мислење. Гласајте бе за други. Јас не гласав за Бриџа ама ја направивте како најлошата личност на форумов да е. Полека малку.
Да, бидејќи жена на жена е волк. Бидејќи една жена нема емпатија и траумата на друга жена ја искористи како оружје. Бриџит претеруваше и порано, но за ова требаше траен бан да добие. На форум Фемина треба да биде срамота да се толерира такво нешто.
Мене ми е пресмешно ова тим Ката вс тим Бриџа. Ката е ѕвер чоек. И ѕвер форумџија. Бриџа каков чоек е не знам, ама ѕвер форумџија е. И ред други што не се на листава. Вајлд е навредена од сите и ги навредува сите, така што, не е баш соодветен пример за жртва на друга форумџика. Не знам дали некој јадел банови колку што Вајлд изела, со причина. Колку пати ДИРЕКТНО има вадено од нафталин работи и директно напаѓано форумџики, ехе. Па ете лани беше форумџика на годината.
Ама Вајлд е моментално банирана, заслужено, а не Бриџа. Тоа што кажува? Вајлд е лошата. Види, не е убаво да се посака нешто такво, сите го знаеме тоа, ама коментарот не беше тоа. Друга поента беше.
Дискусијата моментално не е за сегашниот бан на Вајлд, туку за она што Бриџит ѝ го рече. Да, и Вајлд провоцира и навредува, но не се сити на жртви.Тоа е разликата меѓу нив двете.
Има такво лоби овде? Точно. На Вајлд рамен и нема. Така знае да те навреди што иако е од форум, ќе те доболи.