Номинирав 3 силни млади жени.Ќе ги наречам жена-хумор, жена-слушател и жена-борец. Со среќа @KateKane , @theowndemon и @sweet-cherry .
Спојлер: одговор на офф топик Додека го барав одговорот на прашањето на Гош, налетав на коментарот од Рама кој уствари треба да оди во постови за паметење, ама нека го тука оти ТОЧНО ЗНАЕМЕ КОЈ КОЛКУ Е ЗАВИСЕН ОД ФОРУМОТ и не се откажува така лесно Па уз пат да си ја номинирам и @Rama и @cresa-jagoda за форумџики на годината , непроменлив ферски однос спрема мене во текот на овие години од 2018 од ко сум активна на фемина. @Rama @cresa-jagoda
Фала на сите за номинациите за мојот хумор. Иако, морам да признаам, сакав некоја да ме номинираше и ради сликата кај што сум по купаќи на лежалка @KateKane само на зборови јака. Ќе стигнеш на врвот, ама сама.
Леле морам, да се потсетиме. Ова ми е еден of my finest moments. А иначе од омилени мислења, имам неколку, ама ова прво ќе го пишам. Зеде равенка и си ја израмни бе, солзи ми течат уште. @fana фано да се нацрташ во темава да се фаносуваме.
Дека тролаше трол. После и тролот заврши баниран. Леле, а тебе ти текна дека постоиме. Нека не те снемува. @Bridget @Mantub @Biljarkata
Toster na sho kje go ukluchish ma? Nagradata treba da bide Спојлер: evergrin Nikogash ne izleguva od moda