Nobody asked, ама јас сепак да си кажам. @pdb123 Имам dopamine spike секогаш кога ќе видам дека пишала некаде нешто, па трчам да прочитам дури и ич да не ме интересира темата. И го eat-нувам up постот секогаш дури и кога е со должина на епопеја. Според мене вистински пример е за изразување на форум. @Angie1432 Исто важи и за неа, никогаш не сум ја скокнала. Секогаш пишува со ладна глава, убаво скоцкани постови со поента. Се борам со демони да не ѝ лајкнам кога не се согласувам со нешто. @Ugly Duckling Исто така задоволство за читање. Покрај тоа што важи за модна икона на форумот (slay), мене ми е обележје на годинава по тоа што редовно си даваше свој инпут во темите, и тоа на многу паметен и својствен начин. Тоа се моите тешко избрани фаворити за оваа година, со среќа на сите. Спојлер Видов дека лани сум гласала за @Ahoy и сега дури ми текна дека постои. Дали го немаше годинава толку често или трипам?
Пошто Ката Неверна ќе победи, годинава наградата да биде апарат за еспресо и комплетен кардиолошки преглед за колегата нејзин. Апаратот отприлика да биде толкав колку мојата љубов за Ката.
Ако е за малтер, сите да ме номинирате, а после да ме гласате. После ќе се преселам во странство со миксерот и ќе работам. Сабајле ќе мешам малтер, навечер ќе мешам чочек. Со парите, на сите ќе ви купам нешто.
Ова е најдоброто предизборно ветување Мене ме убеди Туку чекај, дали видов едно од моите омилени животинки овде и камо го да поднесе завршна сметка? @kravce